E.G. Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 το πισω μερος του μπρατσου διαμορφωνεται χρησιμοποιωντας παστραγκουλο και κυριως ρασπα. με το dremel οπως φαινεται στην φωτογραφια φτιαχνουμε την καμπυλη απο την ταστιερα στο headstock. η συνεχεια τις επομενες μερες :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Είσαι μερακλής και άπαιχτος! Μπράβο!!! Αν επιτρέπεται το κόστος για μία τέτοια δουλειά ποιο είναι? LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 ειναι δωρο για τον messalion. απο εκει και περα για να καταλαβεις τα υλικα κοστιζουν κανενα 50αρικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Θες να γίνουμε φίλοι και να μου κάνεις ένα τέτοιο δώρο σε Jazz Bass διαστάσεις για τα χριστούγεννα που έχω και γιορτή? LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 τι να σου κανω σε προλαβε αλλος. αργοτερα, να προχωρησω και τα δικα μου που εχουν μεινει πισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 Μπράβο και από εμένα, δείχνει εξαιρετικό. Μόνο που έχω μια απορία: Ο τίτλος είναι «κατασκευή μπράτσου για Fender»... Το headstock όμως είναι... Gibsonε :o :o :o ;D ;D Τι ετοιμάζει ο Messalion; ::) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 θελει να το βαλει σε μια fender. Για εμενα τετοιο μπρατσο καλο ειναι να συνοδευτει με ενα χειροποιητο σωμα. οτι πει ο messalion. Παντως ειναι τυχερος γιατι μολις εφτιαξα το καινουριο εργαστηριο λογω μετακομισης, και το πρωτο project ειναι το μπρατσο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 θελει να το βαλει σε μια fender. Για εμενα τετοιο μπρατσο καλο ειναι να συνοδευτει με ενα χειροποιητο σωμα. οτι πει ο messalion. Παντως ειναι τυχερος γιατι μολις εφτιαξα το καινουριο εργαστηριο λογω μετακομισης, και το πρωτο project ειναι το μπρατσο του. ΟΚ ότι θέλει ο Messalion :) Όταν το τελειώσετε να το δούμε... Καλορίζικο το νέο workshop και απ' ότι είδα στις φωτογραφίες είσαι πολύ καλά εξοπλισμένος. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 ευχαριστω, νασαι καλα. παντως λογω κρισης εχω μεινει λιγο πισω σε εργαλεια. ελπιζω να ερθουν καλυτερες μερες :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 καμια ιδεα για το inlay στο headstock? σκεφτομαστε για τα αρχικα του με εβενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση