neeq Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2011 πολυ ωραίο παιξιμο και ηχος. Αν μου επιτρέπεις μια παρατήρηση, αρκετες νοτες τις πατας πριν τη θεση τους. Λίγο νωρίς δηλαδη. Επειδη το κάνω κι εγω παρα πολυ, ή μπερδευομαι απο αυτο και νομιζω οτι το ακουω κι εδω, ή οντως είναι ετσι και μου χτυπάει λίγο :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2011 ολοι το κανουν - σε αυτους τους ρυθμους και με κομματια με πολλες αλλαγες ακορντων δεν παιζει να μην χασεις τον χρονο της μελωδιας εστω και για λιγο......αυτο εχω καταλαβει οτι συμβαινει γιατι το κανω και εγω ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2011 Ξερω ατομα που δεν το κανουν. Μαλιστα εγω δεν το κανω σε γρηγορους ρυθμους ή σε δυσκολα. Να μου μετρησεις 4 και να μπω στο επομενο "1", για μια νότα μονο, αυτή θα είναι στο 4,95. Σχεδον ΠΑΝΤΑ ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση