gregg Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 melodic backing track Εκανα ενα μικρο ξεκαθαρισμα στα βιντεα :P μου και το πετυχα κι αυτο κατω κατω. Hope you enjoy :) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 τι ηθελες και τα ξεκαθαριζες τα βιντεο σου ?? καλα δεν ηταν αχταρμας ? :P 1ον θελω να σου πω οτι απαιχθανομαι τις ταστιερες χωρις inlays αλλα.....ποσως σε ενδιαφερει η γνωμη μου οποτε...lets go on topic 1 λεξη.....γαματος....με κεφαλαιο ΓΑΜΑτος think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 Να'σαι καλα φιλτατε! :) Εχει Inlays η ταστιερα! απλα δε φαινονται με το φωτισμο :P just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 Όπως πάντα ωραίος ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mike_rhd Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 Αψογος οπως παντα 8) 8)Αν και το αγαπημενο μου ειναι αυτο με την VOS 57 ;D Ain't nothing but the blues. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 very-very nice! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 Σκοτωνει!Μελωδικο με ωραια τρεμολα και πολλα Mooraτα σημεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 Ωραίος! Το άκουσα πολύ ευχάριστα και μου άρεσε πολύ και ο ήχος και η φρασεολογία! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 Ωραίος! Το άκουσα πολύ ευχάριστα και μου άρεσε πολύ και ο ήχος και η φρασεολογία! εγω νομιζω οτι ηταν ανεδεστατος ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 εγω νομιζω οτι ηταν ανεδεστατος ;D ;D rude mood!? Πώς εκφράζεστε έτσι κύριε!! Εύγε! ;D ;D ;D ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση