mustrofas Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 καλησπέρα παιδιά πααρτήρησα χθές 3 γρατζουνιές στο πίσω μέρος της ταστιέρας μου που έγιναν από τη ζώνη μουθ που έχει κάτι μεταλλικές παπαριές πάνω όταν έβαλα μπάσο και ζώνη μέσα στη θήκη μου.δεν είναι τίποτα σοβαρό αλλά με ενοχλέι πιο πολύ εγκεφαλικά όταν παίζω και αισθάνομαι αυτεές τις αβλακώσεις.υπάρχει τρόπος να στοκαριστεί και μετά να τριφτεί γίνεται κάτι τέτοιο?όχι από μένα εννοείται γιατί αν το κάνω έγώ την πατήσαμε. ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 www.jokerguitars.gr Ξεκίνα από τον Κακανιάρη και βλέπουμε. Μπορεί να μην θέλει καν στοkάρισμα... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustrofas Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 ωραία θα το κοιτάξω αύριο κιόλας που θα είναι ανοιχτός το απόγευμα.αλλά πως γίνεται ίσως να μην θέλει στοκάρισμα τι άλλη τεχνική υπάρχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 ωραία θα το κοιτάξω αύριο κιόλας που θα είναι ανοιχτός το απόγευμα.αλλά πως γίνεται ίσως να μην θέλει στοκάρισμα τι άλλη τεχνική υπάρχει? Απλό τρίψιμο στο λούστρο εάν οι χαρακιές δεν είναι βαθιές... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustrofas Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 σωστό και αυτό.σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση