John Papaducci Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2011 Με Mesa Boogie Mark IV και Gibson Studio.. Ελπίζω να το βρείτε ενδιαφέρον.. www.yiannispapadopoulos.gr www.facebook.com/YiannisPapadopoulos.Guitar www.youtube.com/user/YiannisPapadopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2011 Έτσι, να βλέπουμε και κανένα τέτοιο για να ξεχνάμε τον πόνο και την ξεφτίλα των ημερών... Δέκα με τόνο απο εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2011 Έβγαλε σημαία η ταστιέρα και είπε δεν μπορώ άλλο. Τι άνεση είναι αυτή. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2011 Μπράβο σου φίλε :) Έχω μείνει άφωνος :o όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2011 Εκνευριστικα αψογος.. Παιχταρας!Μπραβο John! Συγχρονος,ποικιλια στις τεχνικες! ΤΟP! Μονο μια ερωτηση:Οταν λες MesaBoogie,πως τον χρησιμοποιησες-ηχογραφησες? Το λεω γιατι ο ηχος που ακουω εχει πολλη μεσολαβηση και απεχει πολυ απο κατι EξωΜπουγκι :D που χω παιξει. Καλη επιτυχια! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vaggelis_Revolted Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2011 Like a boss! :) Θαυμάζω την άνεση και την ευκολία που εναλλάσεις τις διάφορες τεχνικές στο γενικότερο παίξιμό σου, καθιστόντας το solo ενιαίο/συμπαγές και άρτιο! Ωραίος! www.youtube.com/channel/UCelzEAB-vToaDU1y4jeUQpg www.facebook.com/groups/garagevibe/ www.facebook.com/revoltedmasses http://vaggelisrevolted.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 μπορει καποιος να τον διαγραψει απο μελος? ;D RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 μπορει καποιος να τον διαγραψει απο μελος? ;D ή τουλάχιστον να μην τον αφήσει να ξαναποστάρει ;D ;D ;D όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Βρε Γιαννακη....αντε στο καλο παιδακι μου απο εδω μεσα :P....ασε μας στην κουλαμαρα μας....εχουμε τοσα προβληματα καθε μερα και μας προκαλει και αλλα ;D ;D Τι να πω ρε φιλε....σε οτι σε εχω δει εχω χασει τη μπαλα...καλα να εισαι να σε βλεπουμε και να σε ακουμε....ωραια πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Παικτραρας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση