Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 @μανωλη εσυ δεν ξερεις ρε ποσο στοιχιζει περιπου ? εγκυκλοπεδικα....... @messalion εγώ ξέρω πόσο στοιχίζει, τόσο ο διακόπτης όσο καί η επισκευή. Εάν όντως είναι αυτό το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 @messalion εγώ ξέρω πόσο στοιχίζει, τόσο ο διακόπτης όσο καί η επισκευή. Εάν όντως είναι αυτό το πρόβλημα. συγνωμη για το "ρε" :-X :-X :-X think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThanosJ Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 @messalion εγώ ξέρω πόσο στοιχίζει, τόσο ο διακόπτης όσο καί η επισκευή. Εάν όντως είναι αυτό το πρόβλημα. Μηπως θα μπορουσες να μου πεις μια ενδεικτικη τιμη αυτης της δουλειας? στο περιπου.. ευχαριστω :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Μηπως θα μπορουσες να μου πεις μια ενδεικτικη τιμη αυτης της δουλειας? στο περιπου.. ευχαριστω :) 20ρικο στο περίπου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThanosJ Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 20ρικο στο περίπου.. ευχαριστω :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση