Jazzjoker Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2011 Το 'βγαλα από μέσα μου, τώρα πάω να τον δω ήρεμος. ;D Waiting_for_GAP_boogie.mp3 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2011 Εξαιρετικό συνθετικά το κομμάτι με ωραίες αλλαγές. Εκτελεστικά υπολείπεται λίγο του να θεωρηθεί άριστο. Στο σημείο από το 1.21 και ύστερα τη blue νότα θα την σήκωνα ένα μόριο παραπάνω για να ακουστεί 100% in. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2011 ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ !Πέτυχες βέβαια και την αδυναμία μου,acoustic blues ;) Θα ήθελα να σε ακούσω και σε άλλα κομμάτια με τέτοιο προσανατολισμό,όχι από περιέργεια..αλλά για να περάσω καλά ακούγοντας τα ! PS1:πενα+δαχτυλα? PS2:πως ηχογράφησες? Όταν τελειώσει την πάρλα ο πρωταθλητής κανό,μου απαντάς ;D it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2011 Πολυ ωραιο Σπυρο! Υπεροχο υφος-εξαιρετικος ηχος! Ειλικρινα μου εβγαλε την εικονα ενος βουλευτη που ενω μιλαει ο GAP band ;D εχει βαλει το WALKMAN και ακουει το κομματι σου μεχρι να τελειωσει η ομιλια... ;D Well done! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2011 Κάθε τι που βγάζεις…μου αρέσει και πιο πολύ από τα προηγούμενα!!!!! I really enjoyed it. Ο τίτλος, δεν μου άρεσε.. 8) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά, ευχαριστώ για τα σχόλια. Η προχειρότητα του εγχειρήματος είναι δεδομένη. Το κομμάτι είναι σχεδόν αυτοσχεδιαστικό, έγραψα 3 takes και κράτησα το ένα. Στο σημείο από το 1.21 και ύστερα τη blue νότα θα την σήκωνα ένα μόριο παραπάνω για να ακουστεί 100% in. Δεν υπάρχει blue note εκεί Νέστορα αλλά καταλαβαίνω τι εννοείς. PS1:πενα+δαχτυλα? PS2:πως ηχογράφησες? Μόνο δάχτυλα. Έγραψα με ένα sm57 καμιά 30αριά εκατοστά από το ηχείο της κιθάρας. Ειλικρινα μου εβγαλε την εικονα ενος βουλευτη που ενω μιλαει ο GAP band Grin εχει βαλει το WALKMAN και ακουει το κομματι σου μεχρι να τελειωσει η ομιλια... Σταύρο, έτσι ξεκινάει η στράτευση στην τέχνη. Μ' αρέσει όπως σκέφτεσαι ;D Λάκη, μετά τις εξελίξεις, προβλέπω ότι θα ακολουθήσει και συνέχεια με τίτλο "Still waiting for GAP". Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2011 Ο σωστος τιτλος : still waiting for GAP να την κανει.Αμ δε ...σιγα μην φυγει. Ωραιο κομματι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2011 Δεν το ακουσα, λόγω ωρας. Αλλα ο τιτλος μου θυμησε το waiting for the worms των Floyd, και μου κολλησε τοση ωρα να τραγουδαω "waiting.......waiting.....waiting.....foooooor the GAP" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oselifer Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2011 Πολύ καλό. Σπάνια μου αρέσουν κομμάτια εδω μέσα..Η ιδέα αξίζει σίγουρα να δουλευτεί περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2011 Δεν υπάρχει blue note εκεί Νέστορα αλλά καταλαβαίνω τι εννοείς. Πάντα θεωρούσα ότι σ' ένα Ε major κομμάτι η G ήταν η blue νότα. Μάλλον έιναι η Bb, οπότε και στο δικό σου τη G νότα εννοώ, ξέρεις σε ποιά σημεία (1.21-1.30). Εκεί θέλει ένα μόριο πάνω. ;. Υ.Γ. Όπως απεδείχθη, you were waiting for the chicken. :-X InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση