photis86 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2011 Γεια σε ολους εχω ενα προβλημα με εναν ηχο... Μου εχουν στειλει καποιους ελληνικους ηχους σκυλε δηλαδη... Και εχω προβλημα με μερικους οτι δεν εχουν ευεσθησια σε δυναμικες... Τι ρυθμιση πρεπεο να κανω για να το καταφερω;;; Γνωριζει καποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2011 Σε global mode το velocity curve πρέπει να είναι μεταξύ 4 και 6 για ένα normal παίξιμο. Εαν είναι στο 1 λογικό είναι να μην έχεις καθόλου ευαισθησία εαν είναι στο 9 είναι τέρμα οπότε ξεκινάς από εκεί. Επειδή έχω και εγώ σκυλάδικους ήχους για το m50 και μου ακούγονται μια χαρά ίσως να χρειαστεί να ανεβάσεις ένα δείγμα για να καταλάβουμε τι ακριβώς εννοείς. Με aftertouch μη παιδεύεσαι δεν έχει... εκτός της γενικής αυτής ρύθμισης πρέπει να ξεφυλίσω το parameter guide για να δω αν φταίει κάτι άλλο. Τσέκαρε τι έχεις αναθέσει σε κάθε ήχο σε program mode στα sw1&sw2 μήπως φταίει κάτι από εκεί, κάνε ανάθεση octave up στο 1 και down στο 2 από page>basic controls>controllers και βλέπουμε. 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2011 Εγώ θα κοίταζα στον amplifier (amp section) για τη ρύθμιση του Velocity amount Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση