Προς το περιεχόμενο

Xotic pedals ή JAM??

jazzy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω το Xotic BB 4+ χρονια και δυσκολα θα το δωσω, εχει επιβιωσει ενω αλλα (ποιοτικα) πεταλια εχουν φυγει.

Ο Γιαννης μου εχει κανει πολυ καλη δουλεια (service) σε πεταλια που εχω και συνιστω τον ιδιο και τα πεταλια του. Αν εισαι Αθηνα θα μπορεσεις με μια επισκεψη να ακουσεις οποια απο τα πεταλια του θες. Το ιδιο συμβαινει και με τα Xotic, ο Κουρμπης συνηθως εχει σε stock τα περισσοτερα.

Και οι δυο εταιρειες προσφερουν ποιοτικο ηχο και κατασκευη, τι ταιριαζει στον ενισχυτη και στο αυτι σου εσυ θα το αποφασισεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 20
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Το ziggy ειναι απιστευτο. Παιζοντας πιο light καθαριζει ο ηχος χωρις καν να χρειαζεται να παιξεις με volume. Το μονο του αρνητικο ειναι οτι δεν εχει αρκετο gain..

Γιατι το θεωρεις αρνητικο αυτο? Προκειται για ενα medium-low gain πεταλι, το οποιο προφανως απευθυνεται σε κοινο που ψαχνει αυτο ακριβως.

Στράαατα Stratούλα...

Εχω το BB plus + και το Tubedreamer 88 , και τα δύο παρα πολύ ωραία .

Είχα και το AC plus + , που κι αυτό ήταν πολύ καλό !

Αν θες tubescreamer style OD  τα Tubedreamer του Jam είναι must , άν θέλεις κάτι πιο άγριο το BB plus + , είναι και γ@μώ .

Και τα Xotic και τα Jam είναι πάρα πολύ καλά πετάλια !

Με λόγια όμως δυστυχώς δεν περιγράφεται ο ήχος.

Google-άρε στο youtube πάρε μια ιδέα και βουρ ...........

καλή τύχη  ;)

It's only Rock 'n' Roll .....................

Ευχαριστώ παίδες για τις απαντήσεις .έχω εμπειρία απο κάποια OD του JAM ,ήθελα να δώ αν κάποιος έχει κάποια βασική διαφορά να τονίσει ανάμεσα στο κατα πόσο tweakable είναι τα πετάλια των δυο εταιριών συγκρινόμενα,για παράδειγμα το κατα πόσο ένα πετάλι του jam είναι πιο περιορισμένο ή αλλιώς πιο εξειδικευμένο σε ήχο απο ένα xotic το οποίο ίσως λόγω active eq να μπορεί  να δώσει μεγαλύτερη γκάμα ήχων.

Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις ,αν κάποιος έχει κάτι να προσθέσει είμαι όλος αυτιά.

<<Τέλος παίζω με μια tokai es 135 και ένα super champ xd και ο ήχος που θέλω από ένα od είναι στην κατηγορία dumble δλδ zendrive κλπ.>>

<<Τέλος παίζω με μια tokai es 135 και ένα super champ xd και ο ήχος που θέλω από ένα od είναι στην κατηγορία dumble δλδ zendrive κλπ.>>

Τότε πάρε το Blackface Stardust από CrazyTubeCircuits! το πετάλι μόλις βγήκε στην παραγωγή αλλά είχα την τύχη να το ακούσω στο σπίτι του δημιουργού του πριν κυκλοφορήσει και είχα πάθει ένα μικρό σοκ! είναι ότι πιο απολαυστικό σε american 6L6 fender - Dumble - Low gain Boogie ήχο και αίσθηση που έχω δοκιμάσει από πετάλι! ;)

Καλημέρα ! Εγώ έχω το DelayLlama και είναι άψογο κατασκευαστικά και στα γούστα μου , ηχητικά. Επιπλέον , θα πρότεινα , μιας και δεν υπάρχει συμβιβασμός στην ποιότητα , να προτιμήσεις ένα Ελληνικό προϊών . Ακούγετε σα βλακεία αλλά μεταξύ των δύο , Jam  και  Crazy tubes  αποκλείεται να μη βρεις αυτό που ψάχνεις . Οπότε γιατί όχι Ελληνικό ; άκου και το  review  :

στο  BlackMagik του  Tube.

καλημερα παιδες

παιζω με prs kai koch studiotone

εχω βρει τον ηχο μου προς το παρων

ψαχνω ενα πεταλι που σε λιγα σημεια που θελω ο ηχος να γινει high gain  να το χρησιμοποιω

απο xotic ποιο μου προτεινετε ?

inhttps://www.youtube.com/user/jkstigma/videos

καλημερα παιδες

ψαχνω ενα πεταλι που σε λιγα σημεια που θελω ο ηχος να γινει high gain  να το χρησιμοποιω

BB.

InfluenSir!

Ευχαριστώ παίδες για τις απαντήσεις .έχω εμπειρία απο κάποια OD του JAM ,ήθελα να δώ αν κάποιος έχει κάποια βασική διαφορά να τονίσει ανάμεσα στο κατα πόσο tweakable είναι τα πετάλια των δυο εταιριών συγκρινόμενα,για παράδειγμα το κατα πόσο ένα πετάλι του jam είναι πιο περιορισμένο ή αλλιώς πιο εξειδικευμένο σε ήχο απο ένα xotic το οποίο ίσως λόγω active eq να μπορεί  να δώσει μεγαλύτερη γκάμα ήχων.

Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις ,αν κάποιος έχει κάτι να προσθέσει είμαι όλος αυτιά.

To Ziggy από πλευράς ελληνικών κατασκευών και τα AC και RC από πλευράς Xotic πιστεύω πως είναι πιο κατάλληλα για τον χαρακτηριστικό ήχο "τόσο-δα-gain-και-πολύ-transparent" που ψάχνεις. Για τους Dumble-οειδείς ήχους οι γνώμες διίστανται (προσωπικά δε νομίζω πως είναι το φόρτε αυτών των επιλογών), αλλά στην τελική πιστεύω πως αναζητάς ένα ηχόχρωμα που να σου αρέσει κι όχι τη μεγαλύτερη δυνατή ομοιότητα με έναν... Dumble!

Ένα tubescreamer σαν αυτά που φτιάχνει ο Jam μπορεί μεν να βοηθήσει αλλά θα έχει κάποια μικρή έμφαση στα μεσαία και ένα clipping που μπορεί να σου αρέσει, μπορεί και όχι. Πρέπει υποχρεωτικά να τα δοκιμάσεις στο σετάπ σου - δεν υπάρχει σωστή διαμόρφωση άποψης εξ αποστάσεως, και ούτε καν με σετάπ που δεν μοιάζει με το δικό σου.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

καλημερα παιδες

Καλημέρα Γιάννη , αν και είναι θέμα γουστου , θα σου πρότεινα το BB plus +

It's only Rock 'n' Roll .....................

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου