Προς το περιεχόμενο

Αγορα iMac για home recordings

rigas25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ορκίζεσαι? ;D ;D

Φυσικα.

Απλα να φυγω λίγο απο τη φάση.

Και εννοειτε το PC θα το κρατήσω για καβατζα

Φιλε μου αν εχεις λεφτα για να αγορασεις και iMac, τι να σου πω?

Αγορασε τον. Ετσι για να σου φυγει η περιεργεια ;D

Το θεωρω περιττο παντως με τετοιο PC να αγορασεις το iMac που λες.

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 48
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Eμπειρία στα Macs δεν εχω, εχω εμπειρία στα PCs.

Και ειναι αστειο και μονο σαν σκεψη να συγκρινουμε τα 2 μηχανηματα που ποσταρε ο φιλος, με τα συγκεκριμενα specs.

Εκτος και αν οι i5 στα iMacs ειναι καλυτεροι απο τους i7 στα PCs... ::)

Ημαρτον πια με τα Macs, ειπαμε καλα ειναι, αλλα να βλεπουμε και τι συγκρινουμε.

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Εκτος και αν οι i5 στα iMacs ειναι καλυτεροι απο τους i7 στα PCs... ::)

Συ είπας ;)

Εχε υποψιν σου οτι το osx κανει διαφορετικη διαχειρηση των resources του σε σχεση με τα windows

Εάν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος...καλύτερα (πάντα) να κρατάς μία πισινή

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

ok μαζί σου δεν αντιλέγω.

Και εγώ εδω και 22 χρόνια τα PC ήξερα για υπολογιστικο σύστημα.

Απλα επειδη ευτυχως δόξα τον παντοδύναμο εχω μια δυνατότητα για μια τετοια επενδυση ηθελα να δοκιμασω και κατι τέτοιο.

Κατοχος ΙPAD2 kai iphone4 .

Tι να πω θα παω στο istore to σαββατο να το δοκιμάσω εστω αυτο το λίγο που μπορώ

"Εχε υποψιν σου οτι το osx κανει διαφορετικη διαχειρηση των resources του σε σχεση με τα windows"...

Θα ελεγα WOW αλλα δεν μου βγαινει... :-X

@rigas25, αντε αγορασε τον iMac φιλε μου.

Εδω ειναι καθε μερα ο Marathon, δεν θα τον χασεις... ;D

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Εχε υποψιν σου οτι το osx κανει διαφορετικη διαχειρηση των resources του σε σχεση με τα windows...

Ναι και είναι πολύ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ

dawbenchdsp-multi-md5-10-10.jpg

Βέβαια το πρόβλημά σου δεν είναι το PC vs MAC, αλλά το Nuendo vs Logic, με την έννοια ότι θα πρέπει να μάθεις ένα καινούργιο για σένα DAW, πράγμα πολύ χρονοβόρο.

Εκτός αν το έχεις δουλέψει, ή αν έτσι και αλλιώς δεν έχεις ασχοληθεί ιδιαίτερα.

Για να ξέρουμε τι λέμε, η διαφορά των δύο μηχανημάτων που παρέθεσε ο OP είναι ότι στο PC θα μπορεί να σηκώνει περισσότερα και βαρύτερα πράγματα. Αυτονόητο, ξεκάθαρο, νομίζω συμφωνούμε όλοι, ναι; Αν δεν συμφωνούμε, δυστυχώς ενημερώνω ότι το OSX δεν μπορεί να ισοφαρίσει τη μέγαλη διαφορά μεταξύ Core i5 και Core i7 καθώς και την πολλαπλάσια RAM, όσο καλή διαχείριση πόρων κι αν κάνει (που δεν κάνει, απλά οι μοντέρνοι επεξεργαστές είναι μαμάτοι αλλά δεν έχει σημασία).

Αν εξετάσουμε τη σταθερότητα, τότε στο Mac τα πράγματα είναι δεδομένα (δηλαδή πολύ σταθερά και αξιόπιστα) λόγω περιορισμένων επιλογών software και hardware και του ότι έχεις ένα πακέτο software-hardware που έρχεται έτοιμο από την εταιρία. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν κολλάνε ποτέ τα Μήλα... μηχανήματα του Θεούλη είναι κι αυτά, φυσικό είναι να σκαλώνουν πότε-πότε. :)

That said, αν ένα σύγχρονο PC λειτουργεί σωστά, είναι και αυτό αξιόπιστο και σταθερό. Και με το "λειτουργεί σωστά" εννοώ να έχει αυθεντικά Windows, να μην έχει κάποιο πρόβλημα hardware και να μην έχει φάει malware.

Από εκεί και πέρα, το εν λόγω iMac είναι όντως ωραίο εργαλείο και αν ο φίλος θέλει και έχει τα λεφτά να το πάρει για να πειραματιστεί, με γειά και με χαρά του. Εγώ θα το έπαιρνα λόγω οθόνης και σχεδιασμού βέβαια, όχι για τα "it just works" κλισέ αλλά τέσπα...

Και τέλος:

Βέβαια το πρόβλημά σου δεν είναι το PC vs MAC, αλλά το Nuendo vs Logic, με την έννοια ότι θα πρέπει να μάθεις ένα καινούργιο για σένα DAW, πράγμα πολύ χρονοβόρο.

Εκτός αν το έχεις δουλέψει, ή αν έτσι και αλλιώς δεν έχεις ασχοληθεί ιδιαίτερα.

+1000

Υ.Γ. Ναι, έχω εμπειρία και σε Mac. 8)

Yes it is!!!

Δημιούργησα καποια παρεξηγηση χωρίς λογο?

Μπααα...μετά από 25 χρόνια εμπειρίας με τα Macs...τι να παρεξηγήσεις!!! Κάνε τη βόλτα σου το Σάββατο να διασκεδάσεις και όντως

Εδω ειναι καθε μερα ο Marathon, δεν θα τον χασεις... ;D

...εδώ είμαστε ;D

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου