schafferbfg Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 Πάρε βέσπα. Πάει παντού, κάνει τα πάντα καίει λίγο. και χαλάει !! :P Rock..Dust..Light..Star Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2011 Πάρε τα 14-πόσα χιλιάρικα έχεις και βάλ'τα σε ένα σεντούκι ή θάψ'τα*...Και από τον Μάρτιο και μετά (το νωρίτερο) ή 2 χρονάκια μετά (το αργότερο) με τα ΜΙΣΑ από αυτά θα μπορέσεις να αγοράσεις για ΠΛΑΚΑ μια μεταχειρισμένη SLK, Ζ4, Α5 κ.τ.λ.... * Η πρόταση μου δεν ισχύει αν τα έχεις στην τράπεζα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2011 Πήγαινε δώστα όλα και πάρτα τενεκέδες λάδι, και το πολύ μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο σε βλέπω να δίνεις τενεκέ για σπίτι, τενεκέ για σπίτι, μιλάμε θα κερδίσεις τη μονόπολυ όλη δική σου, οι Γερμανοί είναι φίλοι μας λέμε ρεεεε :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2011 και χαλάει !! :P excuse me? (οδηγω βεσπα) http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
miii Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2011 Ρε φίλε πραγματικά αν έχεις αυτοκίνητο μήν αγοράζεις άλλο αυτη τη στιγμή η τίμες στη χώρα που ζούμε μόνο πιο κάτω θα πηγαίνουνε εκτός βεβαια και αν τα στείλουμε όλα στο εξωτερικό...δλδ τόσοι και τόσοι που έχουν επενδύση λεφτά σε αυτοκίνητα μαντράδες κτλπ που κλείσαν λογο κρίσης δέν σου λένε τπτ? πάρε καμια telecaster...lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aragorn23 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2011 Η αλήθεια είναι ότι το έκλεισα...Και εγώ φοβάμαι για το τι μέλλει γενέσθαι, αλλά πολλοί λόγοι επιβάλλουν την αγορά του όπως το γεγονός ότι δεν έχω, ότι σε κάνα χρόνο παντρεύομαι και θα πρέπει να υπάρχει αμάξι κτλ....Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά...Ευχαριστώ για τις απαντήσεις πάντως!! I can change one note and make you cry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2011 σε κάνα χρόνο παντρεύομαι Αυτή την "επένδυση" την σκέφτηκες καλά? ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
December Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2011 Αυτή την "επένδυση" την σκέφτηκες καλά? ;D ;D +1 :-X :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aragorn23 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2011 Χαχαχα!!Ναι, το σκέφτηκα!!Έθεσα βέβαια κάποιους απαράβατους όρους, όπως ένα δωμάτιο μόνο για τις κιθάρες μου και τα υπόλοιπα όργανα!!! I can change one note and make you cry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2011 Χαχαχα!!Ναι, το σκέφτηκα!!Έθεσα βέβαια κάποιους απαράβατους όρους, όπως ένα δωμάτιο μόνο για τις κιθάρες μου και τα υπόλοιπα όργανα!!! Καλά .... τα χουμε πει κι άλλοι αυτά ;D και τώρα τα μισά είναι αποθήκη και τα υπόλοιπα σαλόνι ::) www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση