xyu7 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Δε ξέρω πόσοι από τους συμφορουμίτες τους ξέρουν, αλλά πρόκειται για ένα από τα πιο αξιόλογα συγκροτήματα της ελληνικής αγγλόφωνης σκηνής, οι οποίοι μόλις κυκλοφόρησαν τον τρίτο διπλό δίσκο τους. Η μουσική είναι ένα κράμα πολλών ειδών, οι ενορχηστρώσεις γεμάτες και γενικά αξίζουν τον κόπο. Μπορείτε να ακούσετε τον τελευταίο δίσκο στο σάιτ τους www.2L8.gr, να τον κατεβάσετε δωρεάν ή με οποιαδήποτε συνεισφορά, η να αγοράσετε τη φυσική κόπια από το e-shop. Να σημειώσω ότι ο τελευταίος δίσκος κυκλοφόρησε μέσω άμεσης χρηματοδότησης από το κοινό, δεν ενεπλάκη δηλαδή κάποια εταιρία, η πρώτη τέτοια προσπάθεια που γίνεται στην ελλάδα. Επιμένω, ρίξτε μια αυτιά, αξίζει. www.2L8.gr i know you are but what am i Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Άκουσα στην τύχη δύο tracks. Ωραίοι είναι…όχι δεν τους ήξερα. Με χάλασε το styling της μπάντας όμως (δεν χρειάζονται όλα αυτά τα θεατράλε mumbo jumbo κατά τη γνώμη μου, εν έτει 2011 μάλιστα). Εν πάση περιπτώσει μπράβο τους και καλή τύχη. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mash the Sandwich Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Καλά, το βίντεο που 'χανε γυρίσει ζητώντας λεφτά από το κοινό τους για τον δίσκο, ήταν τρομερά γελοίο. Επίσης εάν πράγματι το δημιούργησαν με λεφτά του κόσμου μήπως θα πρεπε να το δίνουν...... τζάμπα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xyu7 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 ε, τζάμπα το δίνουν, δε ζητάνε τίποτα. Τώρα αν εννοείς να δίνουν τη φυσική κόπια τζάμπα, απ' ότι ξέρω τα λεφτά που μάζεψαν δεν ήταν αρκετά για όλα τα έξοδα, αν και ανταποκρίθηκε ζεστά ο κόσμος. Πρόκειται για βιβλίο 50σέλιδο, διπλό cd, αν κάτσεις και υπολογίσεις κόστος παραγωγής, μίξης, μάστερινκ, κοπή βιβλίου, cd, κλπ, δε νομίζω ότι μπορείς να ζητάς τζάμπα δισκάκι. Δεν είναι ενα cd-r της πλάκας. i know you are but what am i Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Μια τσαμπα κοπια του αλμπουμ δικαιουνται οσοι εδωσαν λεφτα για να ολοκληρωθει, μονο αυτοι και ως εκει. Η μπαντα να μη βγαλει κανενα φραγκο? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xyu7 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 τσάμπα κόπια παίρνουν όσοι έδωσαν λεφτά κατά τη διάρκεια του Pledge. από 'κει και ύστερα δε γίνεται να το μοιράζουν έτσι... i know you are but what am i Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Το θέμα είναι ότι η μουσική τους στηρίζεται πολύ στις φωνές, οι φωνές όμως δεν το έχουν, οπότε αντίο γλυκιά ζωή ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mash the Sandwich Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 xyu7 στο πρώτο ποστ μας λες ότι κυκλοφόρησε από χρηματοδότηση κοινού. Δεν ήξερα ότι τυπώσανε 50σέλιδο (wtf) βιβλίο μαζί. Εγώ απλά τα λέω αυτά γιατί δεν μου αρέσουν, αν και ξέρω το ντράμερ τους που είναι γαμώ τα άτομα και παίχτης. Κατά τα άλλα αν είναι φίλοι σου δώστου φιλάκια, ρουφηχτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xyu7 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Σε ποιον απο τους 2 ντράμερ πάνε τα φιλάκια; Στον ντράμερ-ντράμερ ή τον κρουστό;;; i know you are but what am i Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2011 Να σημειώσω ότι ο τελευταίος δίσκος κυκλοφόρησε μέσω άμεσης χρηματοδότησης από το κοινό, δεν ενεπλάκη δηλαδή κάποια εταιρία, η πρώτη τέτοια προσπάθεια που γίνεται στην ελλάδα. δεν μπορει να ειναι η πρωτη, αυτο ειναι γνωστο θεμα (το εχουμε συζητησει και εδω) και το κανουν πολλες μπαντες. Ειπα να μην το σχολιασω γιατι θα μπορουσες να εννοεις οτι ειναι η 1η πετυχημενη τετοια προσπαθεια, αλλα παρακατω βλεπω οτι δεν καλυφθηκαν ολα τα εξοδα, οποτε... Κατα τα αλλα η μπαντα απολαμβανει το σεβασμο μου ;) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση