panafana Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Γεια σας! Ενδιαφερομαι να αγορασω τον συγκεκριμενο ενισχυτη και εχω την εξης απορια. Θα μπορω να κανω ηχογραφηση χωρις καποια ιδιαιτερη καρτα ηχου? Δηλαδη κιθαρα=>ενισχυτης=>υπολογιστης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Ό,τι ενισχυτή και να πάρεις, τις ίδιες απαιτήσεις ποιότητας κάρτας ήχου θα πρέπει να αντιμετωπίσεις, ΕΚΤΟΣ αν ο ενισχυτής έχει USB interface οπότε είναι ο ίδιος κάρτα ήχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Αν και λίγο ασαφές το ερώτημα…..θα σου απαντήσω έτσι ώστε ό,τι και να κάνεις να καταφέρεις να ηχογραφήσεις. Δεδομένου ότι ο cube έχει line out (recording out / phones το ονομάζει) το σχέδιο σου ισχύει. Δηλαδη κιθαρα=>ενισχυτης=>υπολογιστης Για καλλίτερα όμως αποτελέσματα κιθαρα=>ενισχυτης=>Μικρόφωνο => προ ενισχυτής μικροφώνου => υπολογιστης Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panafana Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστώ!! Καμια προταση για κανενα φτηνο μικροφωνο και preamp? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστώ!! Καμια προταση για κανενα φτηνο μικροφωνο και preamp? Προτάσεις υπάρχουν πάρα πολλές. Επειδή θα μπερδευτώ και θα σε μπερδέψω, θα περιοριστώ να σου πω τι χρησιμοποιώ εγώ κυρίως για ηχογράφηση ενισχυτή με mic. Μικρόφωνο πυκνωτικό: http://www.thomann.de/gr/the_tbone_sc400_grossmembranmikro.htm microphone/instrument preamp: http://www.thomann.de/gr/m-audio_dmp_3.htm Νομίζω ότι είναι φθηνές λύσεις και, κατά τη γνώμη μου, πολύ καλές. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panafana Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστω και παλι! Σε αυτο το preamp θα μπορουσα βεβαια να βαλω και απευθειας την κιθαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστω και παλι! Σε αυτο το preamp θα μπορουσα βεβαια να βαλω και απευθειας την κιθαρα Ναι. Είναι και Hi-Z Input. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση