Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια με Pickups

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Gibson USA 500T Nickel vs Dimarzio evolution

Τι ηχο βγαζει ο καθενας? Για τι ειδος μουσικης ειναι ο καθενας?

Οι Dimarzio ειναι για πιο ibanez-βιρτουοζο-steve vai style ενω οι αλλοι ειναι για πιο les paul vintage ηχο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τον evolution τον εχω ακουσει se ibanez jem..

οποτε καταλαβαίνεις,,,

modern ηχος ...solistikos

μου αρεσε,,,ηταν ευγενικος...αλλα ακουγε στο χερι,,,και ουρλιαζει αν θες

inhttps://www.youtube.com/user/jkstigma/videos

Gibson USA 500T Nickel vs Dimarzio evolution

Τι ηχο βγαζει ο καθενας? Για τι ειδος μουσικης ειναι ο καθενας?

Οι Dimarzio ειναι για πιο ibanez-βιρτουοζο-steve vai style ενω οι αλλοι ειναι για πιο les paul vintage ηχο?

Τους έχεις και τους 2? Θέλεις να βάλεις έναν απ τους 2 σε κάποια κιθάρα? Αν ναι, ποια κιθάρα είναι?

Και τους 2 έχω ακούσει αλλά σε διαφορετικές κιθάρες και ίδιο ενισχυτή. Toν evo σε ibanez prestige και τον 500t σε lp studio.

Δε μπορώ να έχω εικόνα για το πως θα ακούγονταν στην ίδια κιθάρα αλλά μπορώ αν σου πω ότι και οι 2 είναι πολύ δυνατοί με τον evo να είναι λίγο πιο aggressive και σίγουρα καλός για lead ενώ ο 500t έχει πιο rythm και κλασσικό heavy ήχο.

Για σύγχρονα metal και lead θα σε βγάλει καλύτερα ο evo, ειδικά αν θέλεις ήχο vai.

Για πιο all around ήχο με καλό γκάζι και hard-rock ή ακόμη και blues ακούσματα, ο 500Τ είναι πιο κλασσική λύση.

thanks για της απαντησεις.

Ενα φιλαρακι με ρωτησε αν ξερω τιποτα για τους μαγνητες αυτους... αποτι καταλαβα , παει να παρει μια μεταχειρησμενη κιθαρα απο εναν τυπο, και του δινει την δινατοτητα να επιλεξει αναμεσα στους gibson και dimarzio για bridge....του ειπα οτι οι gibson ειναι πιο all round και ποιο vintage hard rock ενω οι dimarzio πιο modern virtuozosoloer και επελεξε τους gibson

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου