Sokratis2323 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Η κιθάρα που χρησιμοποιώ είναι μια squier strat με 2 μαγνήτες dimarzzio air classic bridge. To θέμα μου είναι η επιλογή πεταλιών για να έχω ένα ζεστό ήχο κυρίως για hard rock kai heavy κομμάτια. Μέχρι στιγμής παίζω με ένα digitech bad monkey για να boostaro την παραμόρφωση του ενισχυτή μου (randall rg 50-tc) και ένα boss compressor sustainer και ενίοτε χρησιμοποιώ και το metal zone της boss στο καθαρό μου κανάλι μαζί με το overdrive. Δυστυχώς όμως δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος και προσπαθώ να βρω τη μπορώ να αλλάξω ώστε να κάνω καλύτερο τον ήχο μου.Δεν ξέρω τι μου φταίει (οι μαγνήτες τα πετάλια ο ενισχυτής??????) . Αν κάποιος χρησιμοποιεί τους ίδιους μαγνήτες ας μου δώσει τα φώτα του. Ευχαριστώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dreamdancer Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Η κιθάρα που χρησιμοποιώ είναι μια squier strat με 2 μαγνήτες dimarzzio air classic bridge. To θέμα μου είναι η επιλογή πεταλιών για να έχω ένα ζεστό ήχο κυρίως για hard rock kai heavy κομμάτια. Μέχρι στιγμής παίζω με ένα digitech bad monkey για να boostaro την παραμόρφωση του ενισχυτή μου (randall rg 50-tc) και ένα boss compressor sustainer και ενίοτε χρησιμοποιώ και το metal zone της boss στο καθαρό μου κανάλι μαζί με το overdrive. Δυστυχώς όμως δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος και προσπαθώ να βρω τη μπορώ να αλλάξω ώστε να κάνω καλύτερο τον ήχο μου.Δεν ξέρω τι μου φταίει (οι μαγνήτες τα πετάλια ο ενισχυτής??????) . Αν κάποιος χρησιμοποιεί τους ίδιους μαγνήτες ας μου δώσει τα φώτα του. Ευχαριστώ!!! Η σειρα επηρεασμου ειναι παντως ενισχυτης-πεταλια-μαγνήτης-κιθαρα.Αρα ξεκινας πρωτα απο τον ενισχυτη που ειναι και η βαση του ηχου σου.Βεβαια το καλυτερο η χειροτερο ειναι σχετικο γιατι δεν λες τι ηχο θες να πετυχεις κτλ κτλ..παντως αν ο ηχος του ενισχυτη δεν σε ικανοποιει μην ψαχνεις παραπερα.Αυτο ειναι που πρεπει να αλλαξεις πρωτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sokratis2323 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 ο ενισχυτής μου δεν είναι το πρόβλημα .έχω δοκιμάσει και σε marshall και σε peavy και μου φάνηκε χειρότερος ο ήχος από ότι με randall. To θέμα μου είναι μάλλον με τα πετάλια ή τους μαγνήτες. Όσο για τον ήχο που θέλω να πετύχω είναι κάτι σε στυλ Dokken. Dio κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση