Jazzjoker Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 Είχα πολύ καιρό να ακούσω Billy Joel και έπεσα πάνω σε αυτό το κομμάτι το οποίο δε γνώριζα και λάτρεψα αμέσως. Εξαιρετικά έξυπνοι στίχοι επίσης με ολίγη πικρία. enjoy Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 Επαιζε στο σπιτι η μουσικη του απο οταν ημουν πιτσιρικας :) Συμπτωματικα εβαλα παλι ν'ακουσω προχτες. κολλησα εδω θενκς για το ποστ φιλτατε. just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 Σπύρο και εμένα με αρέζει πολύ ο Bill Joel.Εγώ πάλι είμαι εδώ, και επέλεξα επίτηδες το video από το ομώνυμο επεισόδιο του Moonlightingγιατί γιατί είμαι σίγουρος ότι ήσουν και εσύ fan του (του Moonlighting) ;). Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 Μαθαίνοντας Αγγλικά στην εφηβική ηλικία από βινύλιο ........... ;) Δισκάρα το Attic Που να πάρει .......... Πάλι ανατρίχιασα. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 Χωρις να μαι μεγαλος φαν εδω προσκυνω! Billy Joel - Goodnight Saigon - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 Εγώ πάλι είμαι εδώ, και επέλεξα επίτηδες το video από το ομώνυμο επεισόδιο του Moonlightingγιατί γιατί είμαι σίγουρος ότι ήσουν και εσύ fan του (του Moonlighting) Σωστά Λάκη. Είμαι μεγάλος φαν του Moonlighting και έχω μεγάλη ευαισθησία στο στυλ αυτής της ατμόσφαιρας και της μουσικής φυσικά. Και μια που το ανέφερες, μια ταινία περίπου της ίδιας εποχής με αυτό το στυλ αισθητικής και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ μουσική από τον Tom Waits είναι το One From The Heart του Coppola (κάπου εδώ το έχουμε ξανασυζητήσει). Ιδού και ένα ωραίο τρέιλερ που υπάρχει στο youtube: Επίσης, όλα τα λεφτά η νηπιακής ηλικίας Ναστάζια Κίνσκι. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 Μην αλλάζεις θέμα Σπύρο..... :P Λάκη φλώρε σου έχω ΤΗΝ 80ίλα που γούσταρα τρελλά. Πάω στοίχημα πως αρέσει και στον Σούπερ Even rode my motorcycle in the rain And you told me not to drive But I made it home alive So you said that only proves that I'm insane You may be right I may be crazy But it just might be a lunatic you're looking for Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 Μην αλλάζεις θέμα Σπύρο..... Tongue Λάκη φλώρε σου έχω ΤΗΝ 80ίλα που γούσταρα τρελλά. Πάω στοίχημα πως αρέσει και στον Σούπερ Αφήστε τους φλώρους να ξεδώσουν! Ωραίο και αυτό το κομμάτι Κώστα. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 Αφήστε τους φλώρους να ξεδώσουν! Εδώ είμαι και 'γω. :D New York State Of Mind / Billy Joel Το τελευταίο γιατί μου αρέσει πολύ ο στίχος και το παιχνίδισμα των λέξεων (uptown-downtown κλπ). Επίσης βρήκα και βιντεάκι με τη 1η μπάντα του τη 10ετία του '60 (που τον δείχνει) τους Hassles. Oι πιο παλιοί θα θυμούνται στη 10ετία του 80 που είχε κυκλοφορήσει η ΕΜΙ το δίσκο τους Hour of the wolf ο οποίος είχε καταλήξει να πουλιέται 100 δρχ, γιατί δεν είχε τη φήμη των λοιπων ψυχεδελικών αριστουργημάτων που είχαν επανεκδοθεί τότε. (Δεν ήταν και σπουδαίο βέβαια). The Hassles - I Hear Voices (Video HQ) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 Και μια που το ανέφερες, μια ταινία περίπου της ίδιας εποχής με αυτό το στυλ αισθητικής και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ μουσική από τον Tom Waits είναι το One From The Heart του Coppola (κάπου εδώ το έχουμε ξανασυζητήσει). Ιδού και ένα ωραίο τρέιλερ που υπάρχει στο youtube: ;) ..και το είχαμε εξαντλήσει!!! Λάκη φλώρε σου έχω ΤΗΝ 80ίλα που γούσταρα τρελλά. Κομματάρα!!! Σε όλη αυτή η «ατμόσφαιρα» Κώστα, όπως είπε ο Σπύρος, αυτό που post-αρες, κάτι Jackson Browne, Moon Martin κ.λ.π., καταφεύγω όταν θέλω να αποστασιοποιηθώ από ό,τι συμβαίνει γύρω μου….και πάντα μου θυμίζει «Χριστούγεννα» , πώ …πω είμαι πολύ φλώρος τελικά! ;D ;D Εδώ είμαι και 'γω. :D Μα καλά, πού είναι ο Terry, να συμπληρωθεί το φλωρό-καρέ; ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση