Nestoras Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 ... η εναλλαγή κιθάρων –πλάνων...ρούχων* , μπορεί να αποτελέσει από μόνη της ιστορία…ή έστω να το κάνει λιγότερο βαρετό (το clip). *γυναικών. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 *γυναικών. ;) Επίσης ορθότατον! Ω τσέτλεμαν, ως ελεύθερος σκοπευτής επιβλέπεις και επεμβαίνεις την κατάλληλην στιγμήν για να αποδοθεί η δικαιοσύνη!! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Αrgytar συγχαρητηρια για τη δουλεια σας,το βιντεο κλιπ,το μερακι σας το οποιο ξεχειλιζει και δινει φρεσκαδα! Προσωπικα βεβαια θα προτιμουσα να δω ενα βιντεο ντυμενο με δικη σας μουσικη,δικα σας λογια,ενα ολοκληρωτικα δικο σας στιγμα. Θα το εβλεπα με αλλο ενδιαφερον νομιζω. Και παλι μπραβο παντως για τη δουλεια σας στους χαλεπους αυτους καιρους! ;) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Αυτό θα σε ρωτούσα και εγώ βασικά ..τι προβλέπει το story board. Σε κάθε περίπτωση…..δηλαδή ακόμα- ακόμα και σε αυτή που δεν προβλέπει τίποτα ;D ;D, η εναλλαγή κιθάρων –πλάνων...ρούχων , μπορεί να αποτελέσει από μόνη της ιστορία…ή έστω να το κάνει λιγότερο βαρετό (το clip). Δεν μπορώ παρά να συμφωνήξω! *γυναικών. ;) Επίσης ορθότατον! Ω τσέτλεμαν, ως ελεύθερος σκοπευτής επιβλέπεις και επεμβαίνεις την κατάλληλην στιγμήν για να αποδοθεί η δικαιοσύνη!! εεεε βγαλε ακρη μετα ;D ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Αrgytar συγχαρητηρια για τη δουλεια σας,το βιντεο κλιπ,το μερακι σας το οποιο ξεχειλιζει και δινει φρεσκαδα! Προσωπικα βεβαια θα προτιμουσα να δω ενα βιντεο ντυμενο με δικη σας μουσικη,δικα σας λογια,ενα ολοκληρωτικα δικο σας στιγμα. Θα το εβλεπα με αλλο ενδιαφερον νομιζω. Και παλι μπραβο παντως για τη δουλεια σας στους χαλεπους αυτους καιρους! ;) Σ'ευχαριστώ πολύ εκ μέρους και των υπολοίπων μελών! Έχουμε υλικό αρκετό στο πρώτο cd θα δούμε πώς θα πάει το κλιπ (με πολυυυυ συγκρατημενη αισιοδοξια παντα) και έπειτα θα βγάλουμε και ένα από τα δικά μας τραγούδια, ευχαριστώ και τους φίλους του νόιζ που μας στηρίζουν ηθικά ,η καθημερινότητα έγινε τόσο κατηφής που τελικά (προσωπικά έτσι νομίζω) μόνο μέσα από πράγματα που αγαπούμε ,όπως η μουσική, μπορούμε να κλέβουμε από τον εαυτό μας κανένα χαμόγελο πια... σορρυ για το κόρνυ ύφος,βράδυ είναι νομίζω δικαιολογείται κάπως.. ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 εεεε βγαλε ακρη μετα ;D ;D ;D Μα βγήκε άκρη Christopher~! και γκρετς (για Trademark) και άλλες (κιθάρες ,ρουχα ,πρωταγωνιστές/ίστριες) για ποικιλία!! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Μα βγήκε άκρη Christopher~! και γκρετς (για Trademark) και άλλες (κιθάρες ,ρουχα ,πρωταγωνιστές/ίστριες) για ποικιλία!! ΟΧΙ.....και να παιξεις με την cabronita την gretsch πρεπει να την εχεις παραλληλα πισω στην πλατι σαν ξιφος σαμουραι ετοιμο για σκοτωμα ;D ;D αν και η γνωμη μου τασετε υπερ της gretsch για τον λογο που εξεφρασα σε προυγουμενο ποστ δεν βρισκω και ασχημη την ιδεα του χασοδικη :P :P.........μεσα!!!! ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 ΟΧΙ.....και να παιξεις με την cabronita την gretsch πρεπει να την εχεις παραλληλα πισω στην πλατι σαν ξιφος σαμουραι ετοιμο για σκοτωμα ;D ;D αν και η γνωμη μου τασετε υπερ της gretsch για τον λογο που εξεφρασα σε προυγουμενο ποστ δεν βρισκω και ασχημη την ιδεα του χασοδικη :P :P.........μεσα!!!! ;D Gretsch - katana??? (Πετάλι του keeley?? α και μοντέλο της Cort) Χατόρι Χάντζο -σαν? ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Gretsch - katana??? (Πετάλι του keeley?? α και μοντέλο της Cort) Χατόρι Χάντζο -σαν? αα να γεια σου..... :P :P think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oselifer Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2011 Εμένα μου φάνηκε οτι το όλο βιντεο κλίπ εστιαζόταν στην κοπέλα και όχι σε σας, ούτε στο τραγούδι. Αν δείτε τα μισά μηνύματα στο youtube λένε για την κοπέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση