Hawaiis Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 Ποιον θα προτημουσατε??????? 1]Μesa 2]Soldano 3]Δεν γνωρίζω/Δεν απαντώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2006 δεν εχω δοκιμασει ποτε αυτους τους ενισχυτες αλλα ετσι και αλλιως ειναι θεμα γουστου προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2006 Εγώ θέλω τον screamer του whitenoise που έχω ακούσει.... ΑΚΟΥΣ ΚΩΣΤΑ? χεχεχεχεεχεχεχεχεεχχεεχεχε Σοβαρά τώρα... . ομοίως δεν έχω και γω καμιά άποψη για τους παραπάνω ενισχυτές...... In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2006 Εγώ θέλω τον screamer του whitenoise που έχω ακούσει.... ΑΚΟΥΣ ΚΩΣΤΑ? χεχεχεχεεχεχεχεχεεχχεεχεχε Σοβαρά τώρα... . ομοίως δεν έχω και γω καμιά άποψη για τους παραπάνω ενισχυτές...... :wink: :D τις προάλλες που τα λέγαμε με τον screamer, μου έλεγε πως θέλει να απατήσει την ibanez μου με μια gibson les paul standard.. τι λες??? τα ζευγαρώνουμε???? :D :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panka Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2006 soldano... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Passive Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2009 Soldano μονο και μονο επειδη εχουν γριλισει με τον George Lynch !:P:P:P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2009 Είχα και τους 2 ενισχυτές. Ο SLO 100 σίγουρα είναι ο νικητής ;) Το πρόβλημα με αυτά τα θηρία είναι ότι πρέπει να τα ανοίξεις δυνατά για πάρεις τον τρομερό ήχο που βγάζει ειδικά ο SLO 100. Γιά τον Road King I πού είχα, είναι σκέτη απογοήτευση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KostasP Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2009 Είχα και τους 2 ενισχυτές. Ο SLO 100 σίγουρα είναι ο νικητής ;) Το πρόβλημα με αυτά τα θηρία είναι ότι πρέπει να τα ανοίξεις δυνατά για πάρεις τον τρομερό ήχο που βγάζει ειδικά ο SLO 100. Γιά τον Road King I πού είχα, είναι σκέτη απογοήτευση. Θα συμφωνησω. Με τους Mesa δεν εχω καλη σχεση αλλα τον SLO τον εχει φιλος. Εχει ενα καταπληκτικο πρωτο καναλι, καθαρο και crunch. Το καθαρο μπορεις να το απολαυσεις ακομα και σπιτι, το crunch και το δευτερο (dirty) καναλι πρεπει να ανοιξεις αρκετα. Οποτε πρεπει να βρεις ενα attenuator που αλλοιωνει τον ηχο οσο λιγοτερο γινεται και μεγαλη καμπινα. Σε 1x12 ειναι απογοητευτικος, θελει ενταση και χωρο να "αναπνευσει". Παντως οτι ειναι ενισχυταρα δεν υπαρχει αμφιβολια και ειναι εμπειρια να παιξεις εστω και μια φορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2009 Εαν είναι να δώσει κάποιος 2500-3000 για να πάρει κάποιον ακριβό ενισχυτή, ας δωσει και 450- 500 να πάρει το Ultimate attenuator Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jezus Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2009 Ειναι αρκετα διαφορετικοι ηχητικα ενισχυτες, απο τους δυο θα προτιμουσα τον Σολντανο, αλλα γενικοτερα θα προτιμουσα την επιλογη τρια, δηλαδη καποιον αλλο. Τωρα το ποιον αλλο εξαρτατε απο το στυλ μουσικης που 8α η8ελα να παιξω, μαλλον τον Μπογκνερ μου για ποιο βαρια πραγματα, ή τον Ελμγουντ μου για πιο μεγαλη ευελιξια, ή τον παπου Σαουντσιτυ για ηχητικη τρομοκρατια ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση