Προς το περιεχόμενο

Mesa Road King vs Soldano SLO 100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ θέλω τον screamer του whitenoise που έχω ακούσει.... ΑΚΟΥΣ ΚΩΣΤΑ? χεχεχεχεεχεχεχεχεεχχεεχεχε

Σοβαρά τώρα... . ομοίως δεν έχω και γω καμιά άποψη για τους παραπάνω ενισχυτές......

In Fender Strat we trust!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ θέλω τον screamer του whitenoise που έχω ακούσει.... ΑΚΟΥΣ ΚΩΣΤΑ? χεχεχεχεεχεχεχεχεεχχεεχεχε

Σοβαρά τώρα... . ομοίως δεν έχω και γω καμιά άποψη για τους παραπάνω ενισχυτές......

:wink: :D

τις προάλλες που τα λέγαμε με τον screamer, μου έλεγε πως θέλει να απατήσει την ibanez μου με μια gibson les paul standard..

τι λες??? τα ζευγαρώνουμε???? :D :D

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

• 2 χρόνια αργότερα...

Είχα και τους 2 ενισχυτές.

Ο SLO 100 σίγουρα είναι ο νικητής  ;)

Το πρόβλημα με αυτά τα θηρία είναι ότι πρέπει να τα ανοίξεις δυνατά για πάρεις τον τρομερό ήχο που βγάζει ειδικά ο SLO 100.

Γιά τον Road King I πού είχα, είναι σκέτη απογοήτευση.

Είχα και τους 2 ενισχυτές.

Ο SLO 100 σίγουρα είναι ο νικητής  ;)

Το πρόβλημα με αυτά τα θηρία είναι ότι πρέπει να τα ανοίξεις δυνατά για πάρεις τον τρομερό ήχο που βγάζει ειδικά ο SLO 100.

Γιά τον Road King I πού είχα, είναι σκέτη απογοήτευση.

Θα συμφωνησω. Με τους Mesa δεν εχω καλη σχεση αλλα τον SLO τον εχει φιλος. Εχει ενα καταπληκτικο πρωτο καναλι, καθαρο και crunch. Το καθαρο μπορεις να το απολαυσεις ακομα και σπιτι, το crunch και το δευτερο (dirty) καναλι πρεπει να ανοιξεις αρκετα. Οποτε πρεπει να βρεις ενα attenuator που αλλοιωνει τον ηχο οσο λιγοτερο γινεται και μεγαλη καμπινα. Σε 1x12 ειναι απογοητευτικος, θελει ενταση και χωρο να "αναπνευσει". Παντως οτι ειναι ενισχυταρα δεν υπαρχει αμφιβολια και ειναι εμπειρια να παιξεις εστω και μια φορα.

Ειναι αρκετα διαφορετικοι ηχητικα ενισχυτες, απο τους δυο θα προτιμουσα τον Σολντανο, αλλα γενικοτερα θα προτιμουσα την επιλογη τρια, δηλαδη καποιον αλλο.

Τωρα το ποιον αλλο εξαρτατε απο το στυλ μουσικης που 8α η8ελα να παιξω, μαλλον τον Μπογκνερ μου για ποιο βαρια πραγματα, ή τον Ελμγουντ μου για πιο μεγαλη ευελιξια, ή τον παπου Σαουντσιτυ για ηχητικη τρομοκρατια  ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου