Προς το περιεχόμενο

''Undertakers''

freerock1974

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εμενα παντως ο Νεστορας μου φανηκε πιο πολυ τζεντλεμαν παρα σκληρος (τωρα με το θηλεων θα μαλακωσει τελειως ..και...λεω να του συμπαρασταθω! )

Το έφερες από 'δω το έφερες από 'κει, τέλος πάντων η καινούργια θέση μου είναι γάντι. ;)

InfluenSir!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 61
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εμενα παντως ο Νεστορας μου φανηκε πιο πολυ τζεντλεμαν παρα σκληρος (τωρα με το θηλεων θα μαλακωσει τελειως ..και...λεω να του συμπαρασταθω! )

Το έφερες από 'δω το έφερες από 'κει, τέλος πάντων η καινούργια θέση μου είναι γάντι. ;)

Eπειδη εισαι ωραιος τυπος γι'αυτο σε προτεινα .Οποτε ενας τζεντλεμαν με συμπαραστατη εμενα θα γραψει ιστορια .Φιλος σου.

Κοίτα Ελευθεροκά  ;D

Αυτοί όλοι μυρίστικαν τις μοντέλες του δικηγόρου-ατζέντη-παραγωγού-σκηνοθέτη και κόλλησαν επάνω σου σαν βδέλλες .Φυλλάξου .Θα ενημερώσω σχετικά τον ατζέντη για τη συνομωσία και θα φροντίσω ,πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του δια τα περαιτέρω .Θα τους φλιτάρουμε?θα τους αρρωστήσουμε ?δεν ξέρω κάτι θα κάνουμε να σε απαλλάξουμε από τους πρόθυμους στρινγκοκυνηγούς  ;D ;D ;D

No one wants an alien

Κοίτα Ελευθεροκά  ;D

Αυτοί όλοι μυρίστικαν τις μοντέλες του δικηγόρου-ατζέντη-παραγωγού-σκηνοθέτη και κόλλησαν επάνω σου σαν βδέλλες .Φυλλάξου .Θα ενημερώσω σχετικά τον ατζέντη για τη συνομωσία και θα φροντίσω ,πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του δια τα περαιτέρω .Θα τους φλιτάρουμε?θα τους αρρωστήσουμε ?δεν ξέρω κάτι θα κάνουμε να σε απαλλάξουμε από τους πρόθυμους στρινγκοκυνηγούς  ;D ;D ;D

ΩΧ-ΩΧ ..μας πήρανε χαμπάρι Νέστορα .Ο SAMMY έχει διατελέσει Α2 στο Στρατοί .ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ να θέλει να πάρει τη θέση μας .Ας είμαστε προσεκτικοί από εδώ και πέρα.

Κοιτα ρε τι παιζεται πισω απ ντη γκαριερα μου... ;D

Παιδια καντε ο,τι θελετε με τα μεσοφουστανα,εγω το μονο που θελω ειναι να μην σερνεστε στις προβες... :P

Α!Και να μην περασουν τις εξετασεις τιποτα ''φωναρες'' επειδη θα εξελιχθουν σε

υμέταιρες.

Σαμυ,η παραπανω δηλωση σου,οπως καταλαβαινεις,σε καθιστα υποπτο για διαπλεκομενο

εις βαρος της διαπλοκης... ;D

Που ναι ρε αυτος ο λογιερ? ???

Πρεπει να μπει μια ταξη.

Παμε για ''αναδιαρθρωση'' ακομα δεν ξεκινησαμε.. ;D

Τι περιμένεις από κάποιον που το 1/2 του nickname του είναι παράγκα. :D

Που ναι ρε αυτος ο λογιερ? ???

Βουλγαρία. ;)

InfluenSir!

Βουλγαρία. ;)

Δε μου πε τιποτα. :-[

Τι πηγε να κανει? :P

Αααα...πουλακια μου...

Γι αυτο αρχισατε να φαγωνεστε? ;D

• Moderator

Βουλγαρία. ;)

Δηλαδή... προσεχώς Βουλγάρες;  ;D ;D ;D ;D

Δεν μας τα λέει καλά ο κ. συνήγορος  :)

all this has happened before and will happen again

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου