fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2011 Γι αυτο ειναι κιθαρακλα.Την ακους... ;D Εγω λεω ν ανοιξουμε 7-8 θεματα και να φαμε ξυλο.. Stellecaster, ΤΟ όργανο! ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2011 Stellecaster, ΤΟ όργανο! ;) Αμα τη δεις,θα παθεις. Κουκλι. ;) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2011 Αμα τη δεις,θα παθεις. Κουκλι. ;) Είμαι σίγουρος γι' αυτό μπαμπά! ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2011 Αυτά τα απορρίπτεις εσύ Σταύρο ε ??? Τι να σου πώ, μπραβο σου παιδί μου ;D όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2011 Τι θα γίνει με εσένα; Επίτηδες το κάνεις... Με έχεις αφήσει εδώ κάτω να παίζω... ασανσέρ με την γερουσία ;D ;D ;D και ανεβάζεις τέτοιες κομματάρες ;) Άλλο ένα τεμάχιο σου που τα σπάει... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2011 Νταξ.......εχω ακουσει και πολυ καλυτερα ναουμ.Φιλε μου δεν πειθεις και καλο θα ητανε να αλλαξεις αθλημα.Στο λεω εντελως φιλικα και σαν πιο εμπειρος και μεγαλυτερος για να μην τρυπας τα δαχτυλα σου στις χορδες.Δεν το εχεις και κιθαριστικα δεν ητανε καλο ,ολο εφφε και γρηγορα παιξιματα με πρασινες μεσα ,αλλα και τα φωνητικα ρε γ***τ...θελουν πολυ δουλεια.Δεν στα λεω για να σε στεναχωρησω αλλα για να σε προσγειωσω.Επισης πρεπει να παρεις σοβαρα μηχανηματα εαν θελεις να ακουστεις καλα στο μελλον πχ οπως ακουγομαι εγω.Αυτα και στα λεω εντελως φιλικα και εξαιτιας της ιδιοτητος μου. ;).Οτι χρειαστεις για μαθηματα και tech tips εδω ειμαι......με το αζημιωτο βεβαια ετσι.... P.Sετσι για να εχει λιγο ενδιαδερον το τοπικ γραφω μια αλλη αποψη απο αυτη που θα γραψουν ολοι.... ;D εξαιρετικο και αυτο RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2011 Administrator Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2011 Γκρουβάρα! Αυτά είναι... ξυπνάς το ροκά μέσα μου! Ερώτηση: Γιατί δεν το έβαλες στο άλμπουμ; Δεν χώραγε το βινύλιο; ;D Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2011 Σας ευχαριστω για τα σχολια Πανο,Τερυ, Ιγνατιε ;D(αυτα ειναι σχολια,επιτελους!) Γκρουβάρα! Αυτά είναι... ξυπνάς το ροκά μέσα μου! Ερώτηση: Γιατί δεν το έβαλες στο άλμπουμ; Δεν χώραγε το βινύλιο; ;D ;D ;D ;D thanks Boss! α)Μου μοιαζε το ρεφραιν με το Live until you die β)Ειχα στο μυαλο μου πριν τελειωσω το σιντι,να κανω ενα δευτερο σιντι με πιο γκρουβ-σοουλ ροκ κομματια και το κραταω για κεινο(αν το κανω ποτε) γ)Τα φωνητικα ηταν να τα κανει η Αρετη και κουραστηκα να της τα δειξω,ηθελα να τελειωνω με το σιντι δ)Το σημειο του πρωτου σολο δε μ αρεσει και δεν κατεβασα καμια αξιοπρεπη ιδεα για να το αντικαταστησω τοτε,οποτε δεν το παιδεψα παραπανω. Τα υπολοιπα στη συνεντευξη τυπου στο Ζαππειο μετα την παρελαση της 25ης Μαρτιου. :D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2011 Τα υπολοιπα στη συνεντευξη τυπου στο Ζαππειο μετα την παρελαση της 25ης Μαρτιου. :D Γιατί θα γίνει ??? 8) ;D όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2011 Τα υπολοιπα στη συνεντευξη τυπου στο Ζαππειο μετα την παρελαση της 25ης Μαρτιου. :D Το έχει κανονίσει ο δικηγόρος σου (και manager) Λάκης, να έχει την αποκλειστικότητα στην συνέντευξη ο γνωστός δημοσιογράφος (Terry)? Γι' αυτό κατέβηκε εκτάκτως για μπίζνες? Τους είδα εγώ τους τρυφερούς εναγκαλισμούς στις φωτό (και καλά κάνανε πρόβα λέει)! ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση