Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 Το σιγάν κρείττον εστί του λαλείν. ;) Αυτά γράφεις και με... λωλαίνεις ;D ;D ;D ΥΓ: Δεν πιστεύω να έχεις κάποια συμμετοχή στο επαγγελματικό (βεβαίως- βεβαίως) ταξίδι του κ. συνήγορου... ;) ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 Eχει πολλα καλα στοιχεια το κομμματι. Αξιζει να δουλευτει για το 2ο CD. 8) Επιτελους βγαινουμε απ τη διαφθορα.. ;D Σ ευχαριστω πολυ για το σχολιο Delta! Θα δουλευτει..λιγο ομως.Αφαιρετικα.. ;) Το σιγάν κρείττον εστί του λαλείν. ;) Και το μη χηρον βελτιστον... ;D Μολις ελαβον ανταποκρισην υπο του εις το πρωην ανατολικον μπλοκ εξαφανισθεντος... :D Εδηλωσε εξουθενωμενος και τουτο,συνδυαζομενον μετα των εις το θεμα ετουτο ειρηθεντων,ικανον εστι καταστησαι ημας ευησυχασμενους εις τας κλινας... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 Κοιτα ρε τι παιζεται πισω απ ντη γκαριερα μου... ;D Παιδια καντε ο,τι θελετε με τα μεσοφουστανα,εγω το μονο που θελω ειναι να μην σερνεστε στις προβες... :P Καλά κανονίστε τι ώρα θα κάνετε πρόβα γιατί μετά από κάποια ώρα ο freerock θα είναι out (από το Southern)! ;D Θα βλέπει μεσοφούστανα και θα παίζουν τα μάτια του "φρουτάκια" (στα τρία σουτιέν κερδίζει). Ακόμα και το Miss You θα σας το βγάλει "έξω" (σηκώνει κάργα αουτίλα) και ας τραγουδάει κι ο Νέστορ apos. ;D Αν πάντως κατέβεις Σταύρο (καλά να είμαστε) θα γίνει της... Βουλγάρας (μην το πάρετε στραβά) με την βοήθεια του manager. ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 (καλά να είμαστε) Αυτο. ;) Μονο που θα γνωρισω απο κοντα καλους ιντερνετικους φιλους(και οχι μονο), φτανει. Απλα πραματα. :) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 Για άλλη μια φορά αδιανόητος. Flawless παίξιμο με αλήτικη σιγουριά και ζηλευτό groove (αυτό που σε κάνει να πίνεις τη μπύρα γρηγορότερα και προστάζει τις fans να show tits ;D) Το να μη ζουν από τη μουσική παίχτες όπως εσύ μου προκαλεί πονοκούτελο.- Σεβασμος. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 αλήτικη σιγουριά και ζηλευτό groove (αυτό που σε κάνει να πίνεις τη μπύρα γρηγορότερα και προστάζει τις fans να show tits ;D) Τα πε όλα ο μπλέ Παίζε ρε παλικάρι μου λίγο περισσότερο με midle neck ..... σε πάει ;D www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassaddicted Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 Thumbs up και απο εμένα.. Μου έβγαλε μια χαρντροκίλα καλή το κομμάτι... Να δουλευτεί παρακαλώ! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 ……Τι να σου πω ωρέ ξάδερφε που δεν στο έχω πει;;;;; Τι να σε πω…….. :o :o :o Για τα περί Βουλγαρίας p.m. please…. ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 Για άλλη μια φορά αδιανόητος. Flawless παίξιμο με αλήτικη σιγουριά και ζηλευτό groove (αυτό που σε κάνει να πίνεις τη μπύρα γρηγορότερα και προστάζει τις fans να show tits ;D) Το να μη ζουν από τη μουσική παίχτες όπως εσύ μου προκαλεί πονοκούτελο.- Σεβασμος. Aγαπητε blue υπερ-τιμητικο το σχολιο σου... Σε ευχαριστω απο καρδιας για την εκτιμηση! ;) [quote author=kostas80 link=topic=189692.msg613297#msg613297 date=1320047261 Παίζε ρε παλικάρι μου λίγο περισσότερο με midle neck ..... σε πάει ;D Προσπαθω,αλλα το χερι ολο κατεβαζει τον selector κατ.... :P Θενκς Κωσταρα μ! Thumbs up και απο εμένα.. Μου έβγαλε μια χαρντροκίλα καλή το κομμάτι... Να δουλευτεί παρακαλώ! ;D Οταν το λενε και καινουριοι σχολιασται των τραγουδιων μου,η υποχρεωσις κρινεται αδηριτος... Πολλα ευχαριστηρια φιλτατε bassaddicted? Tι οργανο παιζεις? :P ;D ……Τι να σου πω ωρέ ξάδερφε που δεν στο έχω πει;;;;; Να μην πεις τιποτα. Να με κανεις εναν καλο γκαιφε οταν ερθω και να κανεις το ετησιο σερβις για να κατεβουμε εις την Αθηνα τα Χριστουγεννα. Τσονταιρνω σερβις εκτος απο βενζινες... :D :-X Τωρα το θυμηθκα... Ασε,μονο βενζινες... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassaddicted Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 Οταν το λενε και καινουριοι σχολιασται των τραγουδιων μου,η υποχρεωσις κρινεται αδηριτος... Πολλα ευχαριστηρια φιλτατε bassaddicted? Tι οργανο παιζεις? :P ;D Παίζω γκάιντα 8) 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση