fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 Εγώ θα συμμετάσχω στα φωνητικά; ;D Χμμμμ, τι περιφέρεια στήθους έχεις είπαμε? ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 Περικλη μ αρεσεις,γιατι εισαι υπερβολικος! ;) Εγώ θα συμμετάσχω στα φωνητικά; ;D Εννοειται,αλλα θα τα μαθεις καλα γιατι θα γραψουμε σε μπομπινα και δεν εχουμε χρονο να κοβουμε με το ψαλιδι και να κολλαμε.. :D (Ξερεις,προβες στο μπανιο,στο γραφειο,στο αυτοκινητο). Εκτος αν δεν εισαι για προβες και θες τη θεση του Προεδρου της κριτικης επιτροπης σ αυτο για τα background vocals θα γίνουν επισταμένες ακροάσεις από ''θηλέων'' σχολή τραγουδιστριών . Ειμαι σιγουρος οτι εκει δε θα εισαι τοσο σκληρος. :P Σε βλεπω σκετο ''τζεντλεμαν''. ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 Βλέπω ότι είμαστε σε στάδιο pre production... Good...Good... :D Για να μαζευόμαστε σιγά- σιγά κ.Σταύρο, τα Χριστούγεννα είναι κοντά ;) Φυσικά ότι είναι να γίνει, δεν μπορεί να γίνει αν δεν υπάρξει η παρουσία του... δικηγόρου μας ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 Φυσικά ότι είναι να γίνει, δεν μπορεί να γίνει αν δεν υπάρξει η παρουσία του... δικηγόρου μας ;D Εννοειται. Εγω χωρις τον νομικο μου συμβουλο,ουτε τα δοντια μου δεν πλενω.. ;D Παντως,αν ειναι να γραψουμε τιποτα,θα ειναι με καινουριο υλικο. Γκρουβο-ροκο-φανκο-σοουλο-ποζερ.. ;D Το συγκεκριμενο κομματι ειναι ενα καλο δειγμα κι ας ειναι παλαιο. I 've just started workin' on it.. Since yesterday... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 I 've just started workin' on it.. Since yesterday... ;D That's my boy. ;) Σοφή επιλογή! :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 Παντως,αν ειναι να γραψουμε τιποτα,θα ειναι με καινουριο υλικο. Γκρουβο-ροκο-φανκο-σοουλο-ποζερ.. ;D Καλά το πας, γιατί το funkο τους πάει γάντι... Να πέσει και καμιά σφαλιάρα (slap) στο μπάσο ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 That's my boy. ;) Σοφή επιλογή! :) Την συνθεση καινουριων κομματιων εννοω. ;) Αυτο θα το πειραξω λιγο. :) Να πέσει και καμιά σφαλιάρα (slap) στο μπάσο ;D Ναι,γιατι σας εφαγε το κομβιον κινδυνου... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 Περικλη μ αρεσεις,γιατι εισαι υπερβολικος! ;) Εννοειται,αλλα θα τα μαθεις καλα γιατι θα γραψουμε σε μπομπινα και δεν εχουμε χρονο να κοβουμε με το ψαλιδι και να κολλαμε.. :D (Ξερεις,προβες στο μπανιο,στο γραφειο,στο αυτοκινητο). Εκτος αν δεν εισαι για προβες και θες τη θεση του Προεδρου της κριτικης επιτροπης σ αυτο Ειμαι σιγουρος οτι εκει δε θα εισαι τοσο σκληρος. :P Σε βλεπω σκετο ''τζεντλεμαν''. ;D A)I'm always like this αλλα βγαζω γελιο . Β) Νεστορα ειπαμε επιταγες ! ! Τωρα για φωνητικα ρωτα το συνθετη & μαεστρο . Γ) Τερρυ εχεις jazz bass ,αν δεν εχεις να προμηθευτεις ..δεν μπορω εγω να φερνω Vintage οργανα και εσεις οχι ελεος . Δ)Εμενα παντως ο Νεστορας μου φανηκε πιο πολυ τζεντλεμαν παρα σκληρος (τωρα με το θηλεων θα μαλακωσει τελειως ..και...λεω να του συμπαρασταθω! ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 Περικλή μιλάς στον χτυπημένο από στεριά και θάλασσα με τα Jazz.. ;D ;D ;D Διαθέτουμε τρία - το ένα άταστο ;D καθώς και πλήθος άλλων κούτσουρων, κάποιο θα καλύψει τις ανάγκες ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 Ωραια προσλαμβανεσαι.( η πλακα ειναι οτι πιο παλια σε μπουζουκια πηγαιναν διαφοροι μουσικοι και ελεγαν στο μαεστρο :μαεστρο μου κοιτα πηγα και πηρα το ταδε synth η το δεινα πενταχορδο /εξαχορδο για παρτυ σου να ακουστουμε μπομπα και ετσι !!) Βεβαια off topic τα παραπανω ειπαμε υπερβολικος αλλα εχω ιστοριες να σας πω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση