freerock1974 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα,με γεια το κουρεμα... Δε μ αρεσει ν ανεβαζω κομματια μου ατελη αλλα μιας και αυτο δεν προκειται να το ξαναφτιαξω-διορθωσω,το ανεβαζω στην προ-πρωιμη μορφη του. Ηταν να συμπεριληφθει στο CD αλλα τελικα απορριφθηκε οπως και 2-3 αλλα. Ειναι λιγο ανεμομαζωματα ασυνδετα και ολα ειναι one take(μετα θα το διορθωνα) αλλα εχει γουστο λογω...συγκεχυμενων ιδεων.. :( Εχω απορια να δω ποια ειναι η γνωμη σας... ;D Τα φωνητικα στην αρχη δεν συμβαδιζουν με τον τονο του κομματιου.. :D.Το ξερω. Καλη ακροαση. UNDERTAKERS.mp3 GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2011 Αφτο ρε Μάκη Ψωμιάδη ,θέλει οβίδεον με εργαλεία στη μπαρα πάνω να κουνάνε τα κορμάκια τους, σε σκηνοθεσία του ξαδέλφου ;D Εκλεκτέ ,δεν το πάω το είδος ,αλλά η φωνή είναι σμπέσιαλ και η κιθάρα ζούμπερ .....όχι ότι υστερεί κατι ,αλλά να , δώσε θάρρος στο ξαρφο και θα γενείς σιτάρ 8) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2011 Έβγαλες αυτή την κομματάρα από το cd βρε αλήτη? ;D Ίσως τα καλύτερα φωνητικά που έχω ακούσει από σένα. :) Όσο για το κομμάτι, το παίξιμο, τα riffs, ........ :-X Συνέχισε να ανεβάζεις, γουστάρουμε! ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2011 Aυτο ειναι κατα βαση one take?Το πιο AerosmithBlacκfoot κομματι σου. Συνεχεια λεω τα ιδια αλλα δεν εχω ακουσει μετριο πραγμα απο σενα.Οι πενιες εδω τα σπανε!Οτι κομματι βγαζεις απ εξω δινε μου το ρε συ να το βαλω σε cd και να γινω λ7ς. Μπραβο ρε φιλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2011 Αφτο ρε Μάκη Ψωμιάδη ,θέλει οβίδεον με εργαλεία στη μπαρα πάνω να κουνάνε τα κορμάκια τους, σε σκηνοθεσία του ξαδέλφου ;D Εκλεκτέ ,δεν το πάω το είδος ,αλλά η φωνή είναι σμπέσιαλ και η κιθάρα ζούμπερ .....όχι ότι υστερεί κατι ,αλλά να , δώσε θάρρος στο ξαρφο και θα γενείς σιτάρ 8) ;D ;D ;D χαχαχαχαχαχα οβιδεον... ;D Γεια σου ρε Σαμυ! Σ ευχαριστ πολυ! Έβγαλες αυτή την κομματάρα από το cd βρε αλήτη? ;D Κατι δεν,κατι δεν... :-\ Το πιο AerosmithBlacκfoot κομματι σου. Μ αρεζει αυτουνο.. Ναι ουαν τεικ ειναι.Ενταξει,οι φωνες φαλτσαδακια,οι κιθαρες(σολο)ψιλοχυμα ειναι . ;) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2011 Μόνο που άκουσα (σχεδόν) καθαρό σόλο (middle-bridge?) εγώ είμαι ικανοποιημένος. Το υπόλοιπο στα γνωστά υψηλά επίπεδα. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2011 Έχεις σκεφτεί ποτέ την roadrunner records (αυτή που σπρώχνει Black Stone Cherry και πολλούς άλλους)? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2011 Μόνο που άκουσα (σχεδόν) καθαρό σόλο (middle-bridge?) εγώ είμαι ικανοποιημένος. Middle neck.. Σ ευχαριστω πολυ για το σχολιο Σπυρο! Έχεις σκεφτεί ποτέ την roadrunner records (αυτή που σπρώχνει Black Stone Cherry και πολλούς άλλους)? Μπα. Μονο το μπιπ-μπιπ εβλεπα οταν ημουν μικρος... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2011 Middle neck.. Μπα. Μονο το μπιπ-μπιπ εβλεπα οταν ημουν μικρος... ;D Καραμπίνα Middle neck! Το cartoon σε έφαγε! ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2011 Καραμπίνα Middle neck! Γι αυτο ειναι κιθαρακλα.Την ακους... ;D Εγω λεω ν ανοιξουμε 7-8 θεματα και να φαμε ξυλο.. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση