gvour Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2011 Αγόρια, πολύ ωραίο και γκρουβάτο... Με έκανε να πιάσω το μπάσο στο χέρι και να τζαμάρουμε παρέα ;) Thank you Terry!Mας τιμα το σχολιο σου. :D @Lord_Goumis:Nα σαι καλα φιλε.Σ ευχαριστουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2011 Λευτεριά στις ''έξω'' :D Αναπάντεχα ουσιώδες μετά απο μερικές ακροάσεις .... ζηλεύω www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2011 Σ ευχαριστουμε πολυ Κωστα! Λευτεριά στις ''έξω'' :D Μην τον φουντωνεις αυτον τον φουζιονγτρ γιατι αυτα ειναι τα "μεσα" που παιζει. Η αληθεια ειναι οτι κι εγω το ζηλευω το παιξιμο του και δε ντρεπομαι να το πω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 Thanks και από μένα Lord και Terry (πολύ μου άρεσε που σε κάναμε να παίξεις μαζί μας). Λευτεριά στις ''έξω'' :D Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι Κώστα! ;D Αναπάντεχα ουσιώδες Σ' ευχαριστούμε πολύ για το πανέξυπνο σχόλιο! Μην τον φουντωνεις αυτον τον φουζιονγτρ γιατι αυτα ειναι τα "μεσα" που παιζει. Η αληθεια ειναι οτι κι εγω το ζηλευω το παιξιμο του και δε ντρεπομαι να το πω! Σταμάτα βρε συ. Κοκκινίζω, σαν πατζάρι έγινα. Ντρέπομαι. :-[ Εσύ τα λες αυτά, που τα θέματά σου είναι αριστουργηματικά, και το παίξιμό σου σπέρνει? :o Άντε μην πω κι άλλα γιατί θα κοκκινήσεις κι εσύ. :-* Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Παίδες δεν το είχα ακούσει τότε. ??? ??? Οπότε αρκετά καθυστερημένα τα μπράβο μου. Μιλάμε για κομματάρα. Αρμονικά πολύ ενδιαφέρον και με ένα διακριτικό αλλά ουσιώδες groove.. Ax αυτά τα in out, οnce you are in u can't get out ... ;) ;) ;) ώπα τι έγραψα , κάτσε γιατί μπερδεύτηκα τώρα.... ::) ::) ::) ΜΠΡΑΒΟ και στους 2 και περιμένω μάζωξη από κοντά για πολλά in out Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Ax αυτά τα in out, οnce you are in u can't get out ... ;) ;) ;) ώπα τι έγραψα , κάτσε γιατί μπερδεύτηκα τώρα.... ::) ::) ::) Φατμέ-In και Out - YouTube Σου αφιερώνω το αγαπημένο μου Φατμέ κομμάτι. Ταιριάζει νομίζω γάντι. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 thank u Nestoras... Nice τραγουδάκι.. Τώρα, μην σου ξαναπώ τα ίδια για το Σάββατο, θα αρχίσει να γίνεται κουραστικό... ;) ;) ;) Περιμένω το επόμενο 4 Wheel Drive live, ελπίζω να μην αργήσει... Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Μπράβο Λεβέντες!!!!!! Έτσι τέτοια θέλω να ακούω Cosmo-πολίτικα πράγματα!!! Ορκίζομαι! ;D ;D ;D Και παιχταράδες και συνθετάρες!!! 8) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Που τις θυμηθηκατε αυτες τις αρχαιολογιες? ;D Ευχαριστουμε και Δημητρη Govan και Λακη.Να στε καλα παιδες. Μπράβο Λεβέντες!!!!!! Έτσι τέτοια θέλω να ακούω Cosmo-πολίτικα πράγματα!!! Ορκίζομαι! ;D ;D ;D Σε πιστευω!Με Χριστουγεννιατικη ατμοσφαιρα. ;D ;D ;D ;D Και παιχταράδες και συνθετάρες!!! Αυτο ισχει για τον αλλο.Δεν ξερω τιποτα για το θεμα. Λακη παρε δασκαλο κι ελατε γιορτες.Αναμενουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Τι να πω, Δημήτρη και Λάκη ξεκινήσατε ανασκαφές? ;D Ευχαριστούμε πολύ παιδιά, όλα τα credits αξίζουν στον Gvour, που εκτός των άλλων είναι και πηγή έμπνευσης για μένα. Αυτο ισχει για τον αλλο.Δεν ξερω τιποτα για το θεμα. Διχασμένη προσωπικότητα φίλος? ;D ;D ;D ;D Λακη παρε δασκαλο κι ελατε γιορτες.Αναμενουμε! Αυτές που έρχονται, όχι τις επόμενες! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση