wasted Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2006 Συγγνώμην δια το ξενέρωτο της απαντήσεως μου, αλλά κολύομαι να ανεβάσω σε ένα άγνωστο σάιτ, τη φωτογραφία μου, η οποία πλέον θα μπορεί άνετα να συνδυαστεί με την IP μου... Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
diSco Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2006 Συγγνώμην δια το ξενέρωτο της απαντήσεως μου' date=' αλλά κολύομαι να ανεβάσω σε ένα άγνωστο σάιτ, τη φωτογραφία μου, η οποία πλέον θα μπορεί άνετα να συνδυαστεί με την IP μου...[/quote'] και εσυ τι λες, οτι θα βαλουν την CIA για να σε βρουνε? μου φαινεται οτι βλεπεις πολλες ταινιες..... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2006 Συγγνώμην δια το ξενέρωτο της απαντήσεως μου' date=' αλλά κολύομαι να ανεβάσω σε ένα άγνωστο σάιτ, τη φωτογραφία μου, η οποία πλέον θα μπορεί άνετα να συνδυαστεί με την IP μου...[/quote'] Γιατί να ανεβάσεις τη φωτογραφία σου; Τι εννοείς; Χιούμορ κάνουν τα παιδιά, νομίζω. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2006 Για να γίνει η συγκριση όντως ανεβάζεις foto σου,αλλά ΔΕΝ παραμένει στο site.(Αν θυμάμαι καλά μένει για 15 μέρες?και μετά διαγράφεται) Και για να έχει πρόσβαση ο οποιοσδήποτε πρέπει να του στείλεις εσύ το λινκ. Τώρα θα μου πεις ,οτι αυτοί δεν ξέρεις τι την κάνουν κλπ.Είναι ένας προβληματισμός αλλά νομίζω οτι πλέον προσωπικά δεδομένα δεν υπάρχουν...αυτοί που θέλουν ξέρουν πολύ καλά τι σου αρέσει,τι τρως,που μένεις,τι βρακί φοράς κλπ. :roll: Δε λέω,αμα δεν σ'αρέσει δεν στέλνεις,αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη, δεν είναι αυτό που πρέπει να φοβάσαι https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
x_pap Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2006 Εγώ δεν νομίζω πως μοιάζω με κάποιο διάσημο.. είμαι ο ίδιος διάσημος. Είμαι αυτός που εικονίζεται στο άβαταρ μου.. ο Βίκτορ. 8) :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση