WilliamSats Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Είπα να ασχοληθώ λίγο με τους ήχους της RP500 και πειραματιζόμενος βγήκε ο ήχος που θα ακούσετε στο κομμάτι. Όταν τον καλάκουσα (τον ήχο) το πρώτο κομμάτι που μου ήρθε στο μυαλό ήταν το I Surrender των Rainbow και αφού το είχα σε backing track με φωνητικά είπα να το γράψω. Η ηχογράφηση έγινε με την MIM 70's Stratocaster (DiMarzio HS-3 Bridge, Middle δεν έχω ακόμα ψάχνω, Neck Seymour Duncan Fury) στην RP500 και με Y XLR Cable στο Input της Edirol UA-4FX Σχολιάστε ελεύθερα. I_Surrender192.mp3 Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Ωραίος ο ήχος, καθώς και η επιλογή του κομματιού συντοπίτη ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mike_rhd Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Ωραίος ο ήχος, καθώς και η επιλογή του κομματιού συντοπίτη ;) +1 συντοπιτη ;D Ain't nothing but the blues. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Τελικά είμαστε πολύ από το σμαραγδένιο νησί 8) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 συντοπίτη ;) Χου αρ γιου συντοπίτη? ;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Χου αρ γιου συντοπίτη? ;D Παναγιώτης , Παστίδα όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Σου έστειλα π.μ. όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexmei Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Xαμός από Ρόδο βλέπω :o +1 και εγώ ;D Πολύ καλή ηχογράφηση, το άκουσα καμιά 10 φορές :P In a world of magnets and miracles Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mike_rhd Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Αφου απο κοντα δεν βρισκομαστε οι ροδητες, βρισκομαστε στο noiz ;D sorry για το off topic! Ain't nothing but the blues. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2011 Μου αρεσε το παιξιμο σου,αρκετα ψαγμενο και σαν ηχος - υφος κοντα στο προτυπο. Στο σολο,λιγο ξεσαλωσες μονο. ;D ;D ;D Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση