kjunior Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 παιδια καλησπερα θα ηθελα τη γνωμη σας γιαυτο το μικροφωνο http://www.athensproaudio.gr/index.php?target=products&product_id=31996 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas-slash Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Σαν αντιγραφή του Β1 της Behringer μου κάνει (που είναι κατ'επέκταση """αντιγραφή""" του U87). Την μάρκα δεν την ξέρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Σαν αντιγραφή του Β1 της Behringer μου κάνει (που είναι κατ'επέκταση """αντιγραφή""" του U87). Την μάρκα δεν την ξέρω... Δεν σε καταλαβαίνω , υπονοείς κάτι συγκρίνοντας το U87 με το Β1 και το sm :P ?? Μήπως για αυτό έβαλες τρία σετ :P εισαγωγικά ?? ;D Ντροπή ;D.. ..but the sun is eclipsed by the moon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση