Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

οχι 8 αναλογικές εξόδους εχει

Εγώ φίλε μου έχω αγοράσει μία 8κάναλη MOTU (8pre) που έχει πολύ όμορφους A/D convertores και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. ΤΩΡΑ, αν ακούσεις αυτά που σου λέει ο φίλος ο Superfunk (που από ότι μαθένω έχει πολλές γνώσεις γύρο από το θέμα ήχος) θα κάνεις την δουλειά σου όλη ΨΗΦΙΑΚΑ! ΑΝ θυμάμε καλά το Mpc 2000xl έχει 2 εξόδους S/PDIF (πίσω κάτω αριστερά (2 RCA εξόδους). Αν είσαι με την απλή κάρτα ήχου, δεν χρειάζεται να κάνεις εναλλαγή του σήματος από αναλογικό σε ψηφιακό αφού η Lexicon έχει S/PDIF In/Out. Τώρα αν ΔΕΝ έχει αυτές τις εξόδους και κάνω λάθος, όπως σου είπα προτείνω motu που έχει καλους convertores. Ελπίζω να σε βοήθησα λιγάkι.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντήσεις 22
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Το mpc 2000 xl εχει προαιρετικη digital in/out.

Τι να την κανεις την κονσολα & μαλιστα την αναλογικη?(που θα ειναι & μετριας ποιοτητας μια και με 300-500 ευρω μονο πανηγυρτζιδικη μπορεις να αγορασεις)

Παρε μια αξιοπρεπη 8καναλη καρτα ηχου,να σαν και αυτη

http://www.thomann.de/gr/maudio_profire_2626.htm

και χρησιμοποιησε το daw σου για τα υπολοιπα.

Η 2626 διαφερει μονο στις εισοδους με την 610 η και στον ηχο;Εχουν ιδιους converters?

Σε φορουμ που δινει περισσοτερη βαρυτητα σε τετοιου ειδους μηχανηματα(και αρκετα στο mpc2000xl),ειδα την αποψη πως μια m-audio profire θα εκανε να παει στραφι η ποιοτητα ενος akai mpc και πως για να μην γινει αυτο πρεπει να γινει αγορα μιας rme fireface.Ισχυει κατι τετοιο;Σιγουρα η rme καλυτερη της maudio,αλλα η maudio θα ριχνει αισθητα την ποιοτητα ηχου του μηχανηματος;Αν συνδεσω το mpc μεσω s/pdif με την καρτα τοτε ο ηχος θα περναει στο pc χωρις καμια απωλεια απο το mpc?

Ξεφευγω λιγο απο το θεμα ,αλλα δεν πειραζει εδω βρηκα ευκαιρια!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...