gvour Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Tο επόμενο που θ' ανεβάσεις θα είναι διασκευή σ' αυτό, αλλιώς να το ξέρεις από 'δω και πέρα θα σε πάμε π... κ... . ;) Οταν λεει π.....κ.......ο Νεστορας εννοει πολυ καλα. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μαύρη Γάτα Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Οταν λεει π.....κ.......ο Νεστορας εννοει πολυ καλα. ;D Ε τοτε το θέλει η μοίρα μου να παραμείνω ανέραστος ;D Φτιάχνω και εγώ cafe Kopi Luwak! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Ωραίος!!!! ;) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 ...αμαν μια μαυρη ΓΑΤΑ! πιασε κοκκινο εξαιρετικος! μου αρεσε πολυ το παιξιμο και παραλληλα βρηκα τον ηχο ενα σκαλοπατακι παρακατω. φτιαξε και κανα κλιπακι με "ζωντανους" ενισχυτες να δουμε τη διαφορα... οχι οτι θελουμε να σε ακουσουμε ξανα, απλα να μωρε... ετσι για να δουμε τη διαφορα analog - digital... ;D ;D ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μαύρη Γάτα Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 ...αμαν μια μαυρη ΓΑΤΑ! πιασε κοκκινο εξαιρετικος! μου αρεσε πολυ το παιξιμο και παραλληλα βρηκα τον ηχο ενα σκαλοπατακι παρακατω. φτιαξε και κανα κλιπακι με "ζωντανους" ενισχυτες να δουμε τη διαφορα... οχι οτι θελουμε να σε ακουσουμε ξανα, απλα να μωρε... ετσι για να δουμε τη διαφορα analog - digital... ;D ;D ;D Ευχαριστώ! Δεν έχω σπίτι ενισχυτή. Η μάλλον για να είμαι ακριβής δεν έχω καθόλου ενισχυτή κάνα 2 χρόνια τώρα. Σπίτι παίζω unplugged Φτιάχνω και εγώ cafe Kopi Luwak! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Δεν έχω σπίτι ενισχυτή. Η μάλλον για να είμαι ακριβής δεν έχω καθόλου ενισχυτή κάνα 2 χρόνια τώρα. Σπίτι παίζω unplugged αα, εισαι πολυ stray cat... :D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Τα πάντα όλα μου άρεσαν. :) (Εκτός απο τον ήχο, ο οποίος έτσι όπως είναι κάνει το παίξιμο πιο εύκολο, σίγουρα όμως σου στερεί πράγματα απο την εκφραστικότητα σου επάνω στο όργανο.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μαύρη Γάτα Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Τα πάντα όλα μου άρεσαν. :) (Εκτός απο τον ήχο, ο οποίος έτσι όπως είναι κάνει το παίξιμο πιο εύκολο, σίγουρα όμως σου στερεί πράγματα απο την εκφραστικότητα σου επάνω στο όργανο.) Έχεις δίκιο. Δεν είναι κάτι δύσκολο παίχτηκα και επίσης ο ήχος ούτε εμένα μου άρεσε αλλά δεν βρίσκαμε κάτι άλλο εκείνη την ώρα και έπαιξα με αυτόν. Ήθελα να πιο και καφέ και βαριόμουνα τα πολλά πολλα Φτιάχνω και εγώ cafe Kopi Luwak! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 ωραίο θυμίζει les paul :) :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lorda01 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Ωραιότατο, μπράβο και από 'μένα! http://www.youtube.com/user/georgek1512 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση