Μαύρη Γάτα Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Μοιάζει με leslie όμως. Λίγο καλύτερη ρύθμιση ήθελε. Πολύ Ωραίο ;) Ευχαριστώ! Δε τα πάω καλά με τα PCια εγώ. Δοκιμάσαμε 5-6 ήχους μεχρι που νευρίασα και επέλεξα αυτόν. Φτιάχνω και εγώ cafe Kopi Luwak! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Άμα καταφέρεις και το βάλεις και στο προφίλ μου ορκίζομαι στη γούνα μου να μην σου πάω κόντρα στο μέλλον στείλε μου το password σου σε ΠΜ και θα στο αλλάξω εγώ. http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μαύρη Γάτα Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 στείλε μου το password σου σε ΠΜ και θα στο αλλάξω εγώ. σάμπως το θυμάμαι νομίζεις; Φτιάχνω και εγώ cafe Kopi Luwak! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Ο ηχος ειναι χαλια,το παιξιμο μια χαρα,φυσικα οσο αυτο ειναι.... τζαζ τοσο ειμαι και εγω... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μαύρη Γάτα Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Ο ηχος ειναι χαλια,το παιξιμο μια χαρα,φυσικα οσο αυτο ειναι.... τζαζ τοσο ειμαι και εγω... ;D Να εισαι καλα! Εγω ειμαι jazz γενικα Φτιάχνω και εγώ cafe Kopi Luwak! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Πιο πολυ για jump blues μου κανει αλλα θα μου πεις τι σημασια εχει? Παρα πολυ ωραιο παιξιμο.Κανει μπαμ οτι το κατεχεις το ειδος. Τελικα ειπαμε εισαι γατα. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μαύρη Γάτα Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Τελικα ειπαμε εισαι γατα. ;) Μαύρη! ;D ευχαριστω Φτιάχνω και εγώ cafe Kopi Luwak! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Καλα αν επιμενεις μαυρη(μην θελουμε και 10 mods για να σε κανουμε καλα). ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Tο επόμενο που θ' ανεβάσεις θα είναι διασκευή σ' αυτό, αλλιώς να το ξέρεις από 'δω και πέρα θα σε πάμε π... κ... . ;) Brian Auger & The Trinity - Black Cat (1968) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μαύρη Γάτα Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 θα σε πάμε π... κ... . ;) Θα σε καταγγείλω σε φιλοζωική! ;D Μακάρι να μπορούσα να σηκώσω κάτι σε πιάνο :( Φτιάχνω και εγώ cafe Kopi Luwak! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση