Μαύρη Γάτα Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Ωραία...εσύ έπαιζες κιθάρα...ο Σπύρος, τι έκανε? ;D ;D Μου έψηνε καφέ... ελληνικό! ;D Φτιάχνω και εγώ cafe Kopi Luwak! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 ΥΓ. Και διόρθωσε τον τίτλο (γιατί σήμερα ο Superfunk έχει ρεπό ;D) Jazzaρει Ο Νέστορας όμως όχι. >:( Επειδή μ' άρεσες όμως δεν θα γκρινιάξω. Well done. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μαύρη Γάτα Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Τελικά είστε καλά παιδιά ρε. Θέλω όμως να με αφήσετε να σηκώνω και άκυρα νήματα!! και θέλω και ... κράμα -1 !!! Φτιάχνω και εγώ cafe Kopi Luwak! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Τελικά είστε καλά παιδιά ρε. Θέλω όμως να με αφήσετε να σηκώνω και άκυρα νήματα!! Mετά τα 30 jazzοκομμάτια...δικαιούσαι! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Κι εσύ καλό παιδί είσαι. Το αρνητικό κράμα καταργήθηκε, pezei mono ban, αλλά δεν θες τέτοιο, trust me. Άκυρα νήματα με φειδώ, και όχι πριν ανεβάσεις άλλα 30 δικά σου κομμάτια αντίστοιχου ύφους και τεχνικής. edit, με πρόλαβε ο μαραθον. http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μαύρη Γάτα Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 +1 Το vibratodelay μόνο έβγαζε κάποιες καθυστερήσεις στα σκασίματα. Ωραιότατο αγαπητέ. Ναι έχεις απόλυτο δίκιο. Αλλά επειδή το υπόλοιπο βγήκε ικανοποιητικό το αφήσαμε έτσι. Ξαναδοκίμασα άλλη μια φορά αλλά δεν ήταν τόσο καλό στο σύνολό του. Φτιάχνω και εγώ cafe Kopi Luwak! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 και θέλω και ... κράμα -1 !!! Εύκολα...άλλαξε απλά το avatar σου με το παρακάτω ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 +1 Το vibratodelay μόνο έβγαζε κάποιες καθυστερήσεις στα σκασίματα. Ωραιότατο αγαπητέ. Μοιάζει με leslie όμως. Λίγο καλύτερη ρύθμιση ήθελε. Πολύ Ωραίο ;) Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μαύρη Γάτα Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Ο Νέστορας όμως όχι. >:( Επειδή μ' άρεσες όμως δεν θα γκρινιάξω. Well done. ;) Νέστορα να γκρινιάζετε γιατί θέλω να διορθώνομαι. Μα είναι πράματα αυτά;... και θέλω και γκόμενα αγράμματος άνθρωπος Φτιάχνω και εγώ cafe Kopi Luwak! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μαύρη Γάτα Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Εύκολα...άλλαξε απλά το avatar σου με το παρακάτω ;D ;D Άμα καταφέρεις και το βάλεις και στο προφίλ μου ορκίζομαι στη γούνα μου να μην σου πάω κόντρα στο μέλλον Φτιάχνω και εγώ cafe Kopi Luwak! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση