Μαύρη Γάτα Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Ένα clip δικό μου το γράψαμε στο σπίτι ενός φίλου. Η κιθάρα είναι stratocaster Classic Vibe O Ήχος είναι από guitar rig με μια πολύ μικρή δόση overdrive Καλή ακρόαση :) Stou_Spyrou.mp3 Φτιάχνω και εγώ cafe Kopi Luwak! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστη έκπληξη, ομολογουμένως - εξαιρετικό παίξιμο και phrasing. Μήπως είχες και mod-effect στην κιθάρα? κάτι σε vibrato ίσως? http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Μπράβο μαυρόγατε, όπως έγραψε και ο Νίκος, ευχάριστη έκπληξη ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μαύρη Γάτα Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Δεν ξερω πιο ακριβος ειναι ο ηχος στο Guitar rig. Τον έχει φτιάξει ο φίλος μου.(δεν τα παω και πολυ καλα με τους υπολογιστες ;D) Αμα μαθω θα σου πω. Εγω του ζητησα και ελαχιστο overdrive. ευχαριστώ! Φτιάχνω και εγώ cafe Kopi Luwak! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστη έκπληξη, ομολογουμένως - εξαιρετικό παίξιμο και phrasing. +1 Το vibratodelay μόνο έβγαζε κάποιες καθυστερήσεις στα σκασίματα. Ωραιότατο αγαπητέ. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 εξαιρετικό παίξιμο και phrasing. Όντως, αν και περίμενα από ένα σημείο και μετά περισσότερη ποικιλία στις φράσεις. Τα υπόλοιπα όργανα? ΥΓ. Και διόρθωσε τον τίτλο (γιατί σήμερα ο Superfunk έχει ρεπό ;D) Jazzaρει Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μαύρη Γάτα Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Τα υπόλοιπα όργανα είναι ένα από τα πολλά backing track που έχει. Πιάσαμε ένα στην τύχη... με jazz ύφος βέβαια ;D Φτιάχνω και εγώ cafe Kopi Luwak! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μαύρη Γάτα Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 ΥΓ. Και διόρθωσε τον τίτλο (γιατί σήμερα ο Superfunk έχει ρεπό ;D) Jazzaρει ευχαριστώ! Φτιάχνω και εγώ cafe Kopi Luwak! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Τα υπόλοιπα όργανα είναι ένα από τα πολλά backing track που έχει. Ωραία...εσύ έπαιζες κιθάρα...ο Σπύρος, τι έκανε? ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Μπραβο, πολύ ωραίο παίξιμο :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση