funky_bassman Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 οι μπασίστες του noiz είναι precision τύποι Δεν θα το έλεγα... Εγώ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ τα μπράτσα των precision... Απλά το συγκεκριμένο μοντέλο p bass έχει Maple JAZZ Bass neck και πολύ ωραίους μαγνήτες... Οπότε why not? LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Λάκη το νου σου... αντιλαμβάνεσαι φυσικά ότι είναι παγίδα. Ορέ λες!! Ο Ανέστης είναι από πίσω και κινεί τα νήματα τότες! ;D ;D ;D Δεν θα το έλεγα... Εγώ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ τα μπράτσα των precision... Απλά το συγκεκριμένο μοντέλο p bass έχει Maple JAZZ Bass neck και πολύ ωραίους μαγνήτες... Οπότε why not? Ναι, είναι βολικό! Θα πρέπει να το ξαναδώ το θέμα την επαύριον με καθαρότερο μυαλό! 8) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Επειδή από ότι βλέπω είσαι funky αγόρι (όχι πως το ξέχασα αλλά φροντίζεις να το υπενθυμίζεις συχνά) νοιώθω την εσωτερική ανάγκη να μοιραστώ μαζί σου το παρακάτω όργανο 8) 8) +1 Antigua Burst; Μανώλη σε βρίσκω πολύ προχωρημένο ;) Λάκη είναι ωραιότατο, αποψάτο και... γράφει ωραία στην κάμερα ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 +1 Antigua Burst; Μανώλη σε βρίσκω πολύ προχωρημένο ;) Burst it is Antigua it ain't ;) Είναι πιο προχώ ο Μανώλης Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Burst it is Antigua it ain't ;) Είναι πιο προχώ ο Μανώλης Είναι και δεν είναι... Κανονικά είναι... κιτρινούλια (προς το μουσταρδί;δεν την έχω ακριβώς την απόχρωση ;D), αλλά και κάποια... γαλαζούλια (ή γκριζούλια να τα πω;) τα αναφέρουν ως Antigua Burst... Τώρα... painter moves in mysterious ways ;D Πάντως αν ο Λάκης το θέλει έχει την ψήφο μου ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Burst it is Antigua it ain't ;) Είναι πιο προχώ ο Μανώλης Για να ξέρουμε ποιος είναι ο funky εδώ μέσα :P LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση