Προς το περιεχόμενο

Ηχομονωτικά δωμάτια για ντραμερ

vagelism

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδη ειμαι στη φαση κατασκευης ενος νεου..studio...και επειδη ξερω ποσο δυσκολο και επιπονο ειναι για ενα ντραμμερ να μπορεσει να μελετησει.. βρηκα αυτην την εταιρεια και σας παραθετω ενα Pdf τους.

Απο τιμες δεν ξερω...αλλα η λυση που προτεινουν ειναι οτι καλυτερο εχω βρει μεχρι στιγμης .

Καλημερα σας.

V

Alphafon_CB_prospectus_GR1.pdf

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 22
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

το θεμα κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ σημαντικο για ολους τους ντραμμερ του Νοιζ..

Τωρα αν εσεις θεωρειτε οτι πρεπει να μπει στην ΑΓΟΡΑ.....

τι να πω

Το τελευταίο - και κρισιμότερο - διάγραμμα (που αφενός είναι δυσδιάκριτο κι αφετέρου δεν εξηγεί τι παριστάνει η κάθε μία απο τις δύο καμπύλες) μας λέει πως η εξασθένιση στις χαμηλες είναι της τάξης των 10-20 ντεσιμπέλ, και αναρωτιέμαι αν επαρκεί για κάσα και floor-toms...

Off-topic:

Βαγγέλη: Το thread μετακινήθηκε (όχι από μένα, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία) για συγκεκριμένους λόγους, οι οποίοι δεν είναι προς δημόσια διαβούλευση. Για άλλη μια φορά σε παρακαλώ να αποφεύγεις αντίστοιχα σχόλια και υπαινιγμούς προς την διαχείριση όπως το δεύτερο post του θέματος - την επόμενη φορά απλώς θα σβηστούν χωρίς προειδοποίηση.

Off-topic:

Βαγγέλη: Το thread μετακινήθηκε (όχι από μένα, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία) για συγκεκριμένους λόγους, οι οποίοι δεν είναι προς δημόσια διαβούλευση. Για άλλη μια φορά σε παρακαλώ να αποφεύγεις αντίστοιχα σχόλια και υπαινιγμούς προς την διαχείριση όπως το δεύτερο post του θέματος - την επόμενη φορά απλώς θα σβηστούν χωρίς προειδοποίηση.

Προσωπικα φιλε μου ..εχω αρχισει και ψιλοβαριεμαι..να λεω τα ιδια και τα ιδια.

Γραφω σχεδον ενα χρονο στο Νοιζ...πρωτη φορα ειδα οτι υπαρχει η ΑΓΟΡΑ.

Τωρα αν εσεις πιστευετε οτι θα καθησουμε να ανοιξουμε ολες τι κατηγοριες θεματων καθε φορα που μπαινουμε στο Νοιζ.,.λες κα δεν εχουμε τι αλλο να κανουμε..τι να πω..

για τελευταια φορα..εγω θα σας παρακαλεσω να αφηνετε τις πληροφοριες να φτανουν στους τελικους τους αποδεκτες..

Τωρα αν εσεις πιστευετε οτι θα καθησουμε να ανοιξουμε ολες τι κατηγοριες θεματων καθε φορα που μπαινουμε στο Νοιζ.,.λες κα δεν εχουμε τι αλλο να κανουμε..τι να πω..

για τελευταια φορα..εγω θα σας παρακαλεσω να αφηνετε τις πληροφοριες να φτανουν στους τελικους τους αποδεκτες..

"για τελευταία φορά": Αν εσύ έχεις αρχίσει και ψιλοβαριέσαι, το ίδιο δυστυχώς και εμείς. Το moderation μετακινεί ό,τι μετακινεί κατόπιν γενικότερης κατεύθυνσης από τον admin. Εαν έχεις παράπονα, απευθύνσου με π.μ. στον yameth, και μην κάνεις κοινωνό της γκρίνιας σου ολόκληρο το forum. Δεν θα απαντήσω στα επι μέρους, περιμένω να κάνεις πράξη αυτό που σου ζήτησα.

Εννοείται ότι περισσότερα σχόλια επί του πόσο 'αφήνουμε πληροφορίες να φτάνουν στους τελικούς τους αποδέκτες' και λοιποί υπαινιγμοί για την λειτουργία του forum δεν θα είναι πλέον σε δημόσια θέα (θα σβηστούν, ως ενάντια στους κανονισμούς). Εαν έχεις απορίες γι' αυτό, εδώ είμαστε να τις απαντήσουμε μέσω ΠΜ.

είσαι λίγο φάουλ αγαπητέ...

αυτό που λές είναι:

1. βαριέμαι να ψάχνω την κατάλληλη κατηγορία

2. ενοχλούμαι ΚΑΙ όταν το ποστ μου μεταφερθεί εκ των υστέρων στην κατάλληλη κατηγορία

κόψε κάτι...  ;)

Γιατί αυτό;

Μήπως γιατί στην κατηγορία "Drums & Percussion" έχεις βρει όλο το χώρο που χρειάζεσαι για να εδραιώσεις την παρουσία σου εδώ και τα όλα τα υπόλοιπα...ας φάνε παντεσπάνι;

Δεν πάει έτσι φίλε vagelism.

Αφού σε ενδιαφέρει η ντραμίστικη αρθρογραφία αποκλειστικά, και αφού θες να μοιράζεσαι τακτικά γνώση που έχεις αποκομίσει από τη διαδρομή σου (και μπράβο σου), στήσε σε μισή μέρα ένα περιποιημένο blog νά'χεις και το μαχαίρι και το καρπούζι. Για κάποιον με τόσο εντυπωσιακή προσωπική σελίδα, ένα blog θα είναι παιχνιδάκι.

Και δε θα σκας με τον κάθε πράκτορα του σκοταδισμού ndnikola που εξατμίζει την πληροφορία πριν διοχετευτεί στην οικουμένη. :P ;D ;D

Εν ολιγοις: Δε θα ζητήσει και την άδεια το moderation για να τακτοποιεί το χώρο.

Αν σε απασχολουσε η μετακίνηση αυτή καθ' αυτή θα μας έστελνες ένα pm. Τώρα φωνάζεις δημοσίως, γιατί; Για να μας πεις ότι η ολότητα Noiz δε σε αφορά; Για να δεις αν θα γίνει μπούγιο;

Ελπίζω όχι. Διαφώτισέ μας.

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Γιατί αυτό;

Μήπως γιατί στην κατηγορία "Drums & Percussion" έχεις βρει όλο το χώρο που χρειάζεσαι για να εδραιώσεις την παρουσία σου εδώ και τα όλα τα υπόλοιπα...ας φάνε παντεσπάνι;

Δεν πάει έτσι φίλε vagelism.

Αφού σε ενδιαφέρει η ντραμίστικη αρθρογραφία αποκλειστικά, και αφού θες να μοιράζεσαι τακτικά γνώση που έχεις αποκομίσει από τη διαδρομή σου (και μπράβο σου), στήσε σε μισή μέρα ένα περιποιημένο blog νά'χεις και το μαχαίρι και το καρπούζι. Για κάποιον με τόσο εντυπωσιακή προσωπική σελίδα, ένα blog θα είναι παιχνιδάκι.

Και δε θα σκας με τον κάθε πράκτορα του σκοταδισμού ndnikola που εξατμίζει την πληροφορία πριν διοχετευτεί στην οικουμένη. :P ;D ;D

Εν ολιγοις: Δε θα ζητήσει και την άδεια το moderation για να τακτοποιεί το χώρο.

Αν σε απασχολουσε η μετακίνηση αυτή καθ' αυτή θα μας έστελνες ένα pm. Τώρα φωνάζεις δημοσίως, γιατί; Για να μας πεις ότι η ολότητα Noiz δε σε αφορά; Για να δεις αν θα γίνει μπούγιο;

Ελπίζω όχι. Διαφώτισέ μας.

Tωρα κοιτα...επειδη εχω κανει αυτη τη συζητηση παρα πολλες φορες ..με τους προκατοχους σου..και ακρη δεν βγαλαμε...σταματαω τη συζητηση εδω.

Για να σε βοηθησω..[]η  αληθεια ειναι οτι γραφω στο Drums & Perc.....για να ψαρευω μαθητες. []

Θα ηθελα πολυ []να μπορω να περναω 8 ωρες την ημερα μεσα στο Νοιζ...ανοιγοντας ενα - ενα ολα τα θεματα.

Λογοι δουλειας δεν μου το επιτρεπουν. Παω κατευθειαν στο Drums & Perc..που με αφορα.

Αν κρινεις εσυ..και ολοι οι υπολοιποι οτι η κοινοτητα ενδιαφερετε να φτιαξει ενα drum booth {γιατι ετσι λεγονται}...[]Αστο εκει. []

Καλη συνεχεια.

edit (ndnikola): ήρεμα παρακαλώ, και απέφευγε τους μαζικούς απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για χάρη όλων.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου