Deadmeat Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 οχι,ειναι ολες πολυ βαριες (εχουν 2-3 ....κιλα...brass κατω απο τη γεφυρα για περισσοτερο sustain & ειναι και neck through....& maple) Συμφωνώ.Ένας ακόμη λόγος για να την κρατήσεις. Είναι οργανάρα η άτιμη! Μάζεψε λεφτά και πάρε την strat. Επίσης δεν είναι τυχαίο που ο Phil X έχωντας στην κατοχή του άψογες και πάμπολλες παλιές και νέες κιθάρες να παίζει αποκλειστικά τώρα πιά στα live του μόνο με παλιές Yamaha. Αλλά απο την άλλη όπως είπα και παραπάνω δικιά σου είναι η κιθαρούλα. Υ.Γ. Κάνε coil tap τους μαγνήτες (αν δεν είναι ήδη) για να παίζεις και strat τόνους άμα λάχει! ;) The player makes the guitar, not the opposite. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Ναι οντως την εχω βαρεθει (δεν ειναι θεμα μεσης) bloody_sunday, οπως ειπα πιο πανω θα ηθελα εντελως διαφορετικο ηχο και μακαρι να ειχα τα λεφτα για να εχω κι αλλες κιθαρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 coil tap? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Deadmeat Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Ο διπλός μαγνήτης γίνεται και μονός. Αποκτάει "κάπως" πιό fender-ίσιο (twangy) ήχο. π.χ. The player makes the guitar, not the opposite. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Κάνε coil tap τους μαγνήτες (αν δεν είναι ήδη) για να παίζεις και strat τόνους άμα λάχει Εχει απο τη μανα της τη δυνατοτητα να κανεις τους μαγνητες "μονους" ή διπλους. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Το καθε ποντεσιομετρο του τονου, Deadmeat, λειτουργει και σαν διακοπτης για την εναλαγη του μαγνητη σε μονο-διπλο,ευχαριστω παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Παντως επειδη και εμενα ο ηχος των διπλων δεν μου αρεσε ειχα βαλει καποια στιγμη Ρ90 και η κιθαρα σκοτωνε ,ακου καποιες κιθαρες με Ρ90 και αν σου αρεσει ο ηχος τοτε απλα βαλε στην κιθαρα σου τετοιους μαγνητες (που ετσι κι αλλοιως ειναι το Α & το Ω στον ηχο μιας κιθαρας),υπαρχουν direct retrofit P90 σε μεγεθος διπλου οποτε δεν χρειαζεται να σκαψεις την κιθαρα. Αυτος ο ηχος ας πουμε σου αρεσει? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Χμμμ, ετσι κι ετσι ο ηχος Superfunk, εχω κολησει τελικα με τον ηχο της STRAT.Παντως η χροια του μοιαζει πολυ με τον ηχο της Yamaha μου με μονο μαγνητη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Deadmeat Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Μπάααα τέλος...θέλει να την δώσει. Πολύ τυχερός όποιος την πάρει τελικά! Καλές αγορές σου εύχομαι φίλε! ;) The player makes the guitar, not the opposite. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Ετσι ειναι Deadmeat,αν ενδιαφερεται καποιος ας μου κανει μια προσφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση