Προς το περιεχόμενο

Yamaha SG2000s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγορασα την Yamaha SG2000s το 1984 (λογω του Santana) και δεν εχω αλλαξει τιποτα επανω της, επειδη τα γουστα μου στον ηχο εχουν αλλαξει (πιο στακατος,πιο blues) ψηνομαι για μια STRAT.CLASSIC PLAYER 50's ή 60's ,θα κανω χαζομαρα αν την πουλησω και παρω την strat ? Δεν ξερω αν μου επιτρεπεται εδω αλλα μια ερωτηση,επειδη απεχω απο τα πραγματα ποσο πιανει σημερα αυτη η Yamaha? Αν ενδιαφερεται καποιος ας μου απαντησει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 36
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δεν είναι θέμα χαζομάρας.

Είναι τελείως άλλη κιθάρα.

Προσωπική τοποθέτηση, εγώ θα την κράταγα (την θεωρώ πολύ ωράια και καλοφτιαγμένη κιθάρα) και θα έπαιρνα και μία strat.

Θα μου πεις που είναι τα λεφτά....

Αν μάθεις πες μου και μένα.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Κριμα να πουλησεις τον απολυτο Gibson LP killer. ;)

Ειχα και εγω μια και ακομα μετανιωνω που την πουλησα.

Ψαξε στο www.gbase.com & στο ebay για να δεις ποσο πιανουν αυτη τη στιγμη αυτες οι κιθαρες και μετα αφαιρεσε ενα 30% αν θες να την πουλησεις στην Ελλαδα του 2011.

Γυρω στα $1500-$1900 τις βρισκεις στις ΗΠA παντως.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Καλημέρα! Αν είναι σαν και αυτή τότε θα την κράταγα: http://www.ebay.com/itm/JAPAN-VINTAGE-YAMAHA-SG2000-BS-1980s-OHSC-/250915430320?pt=Guitar&hash=item3a6bb99fb0

Υ.Γ. στην τελική κάνεις ότι θέλεις αλλά είναι dream guitar για πολύ κόσμο ( και εγώ μέσα  ;) )για να ξέρεις.

The player makes the guitar, not the opposite.

Προσωπική τοποθέτηση, εγώ θα την κράταγα (την θεωρώ πολύ ωράια και καλοφτιαγμένη κιθάρα) και θα έπαιρνα και μία strat.

Eντάξει εσύ είσαι και μ(π)ασίστας.

Πέραν της πλακός δεν έχω πιάσει ποτέ SG 2000 που να είναι ελαφριά ή έστω λίγο βαριά. Άραγε υπάρχουν;

InfluenSir!

Εχω παθει την πλακα μου, πολυ γρηγορες απαντησεις βρε παιδια ευχαριστω πολυ! Deadmeat αυτη ακριβως ειναι (ακομα και το χρωμα και η θηκη) αλλα με ενα s μετα το SG2000

Πολύ κρίμα να πουλήσεις τέτοια κιθάρα - της οποίας η αξία σίγουρα θα ανεβαίνει με το χρόνο.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Eντάξει εσύ είσαι και μ(π)ασίστας.

Πέραν της πλακός δεν έχω πιάσει ποτέ SG 2000 που να είναι ελαφριά ή έστω λίγο βαριά. Άραγε υπάρχουν;

οχι,ειναι ολες πολυ βαριες (εχουν 2-3 ....κιλα...brass κατω απο τη γεφυρα για περισσοτερο sustain & ειναι και neck through....& maple)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Κατά τη γνώμη μου ΝΑΙ, είναι κουτό να πουλήσεις μια τέτοια φοβερή, παλιά και όχι ιδιαίτερα διαδεδομένη κιθάρα για να πάρεις μια νέα (πολύ καλή μεν) που την έχει και η... κουτσή Μαρία. Είναι φυσικά εντελώς διαφορετική αλλά αν έχεις βαρεθεί την 2000 ή ενισχύει διάφορα προβλήματα μέσης, πράξε όπως επιθυμείς.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου