chrisvek Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα,καλησπέρα!Εδώ και μέρες έχω αποφασίσει την αγορά μιας (σχετικά) καλής κάρτας ήχου για το λάπτοπ μου!Πρόκειται για ένα macbook 13,3'',64bit κλπ...Εγώ έχω ψιλοτσεκάρει κάποιες αλλά θα ήθελα να δω και την γνώμη,άλλων που ίσως έχουν κάποια κάρτα και είναι ευχαριστημένοι!Το bugdet κυμαίνεται περίπου μέχρι 300 euros!Ευχαριστώ πολύ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2011 Δωσε παραπάνω πληροφορίες για χαρακτηριστικά και χρήση (κανάλια κτλ.). Μια καλή λύση που αξίζει να κοιτάξεις είναι η Native Instruments Komplete 6. Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mastersoundstudio Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2011 http://www.focusrite.com/products/audio_interfaces/saffire_pro_24_dsp/ Focusrite Saffire PRO 24 DSP Master Sound Studio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2011 Επισης πρεπει να ξερεις και αν θα ειναι αρκετα συμβατη με mac.Εχω ακουσει οτι υπαρχουν καρτες που οι drivers τους δεν ειναι και οι πιο αξιοπιστοι σε mac.Και να ξεκαθαρισεις τι χρηση θες να της κανεις,ας πουμε η focusrite καλη καρτα,αλλα θα σου χρειαστει το dsp?Θα σου χρειαστουν καλοι προενισχυτες(κοινως θα κανεις ηχογραφηση φωνης/κιθαρας)?Εχεις σκοπο να επενδυσεις τα φραγκα σου σε τετοιου ειδους προτερηματα;Αλλιως αν θες μια απλη χρηση,και με μια lexicon omega ας πουμε μια χαρα θα εισαι,η οποια omega δεν ειναι και καμια της πλακας παρα τη χαμηλη της τιμη(150). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση