ZombieTone Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 Εδω και λιγο καιρο εχω στα χερια μου αυτον τον ενισχυτη!!! Αποφασισα να το μοιραστω μαζι σας αλλα και για να τον δουν μερικοι που ακομα δεν τον εχουν δει απο κοντα... :wink: Ειναι αμερικανικος silverface του 1968. Ειναι η εκδοση με reverb, χωρις master volume. 2 καναλια, ενα normal, ενα vibrato. Χρησιμοποιει 2 6L6, 7025 στη προενισχυση, 12ΑΧ7 και 12ΑΤ7 στο tremolo και το reverb. Ειναι πολυ δυνατος και αρκετα "καθαρος" για την ηλικια του. Καποια χρατς χρουτς που εκανε οταν τον πρωτοεπαιξα οφειλονταν στη μια 6L6... Περισσοτερες φωτογραφιες 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 ΕΥΓΕ!ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ! ΜΕ ΤΗ ΚΑΜΠΙΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΕΙΣ? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ZombieTone Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 Σχεδιαζω να κατασκευασω μια μεγαλη καμπινα 2χ12 με alnico μεγαφωνα. Πρωτη φορα τον ακουσα απο μια καμπινουλα 1χ10 με eminence beta.... :lol: Προς το παρων τον εχω συνδεδεμενο με μια 2χ12 Ashdown, και στο studio ανγκαστικα τις καμπινες των Marshall.... Η αληθεια ειναι οτι με τετοιους ενισχυτες η καμπινα ειναι ενα καποιο θεμα.... :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 Αχχχχχχχ....... Αυτά είναι! Ωραίος! καλόπαικτος! In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagx69 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 Η ζήλια να ταν ψώρα......... ΚΑΙ ΓΩ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΚΑΛΟΠΑΙΧΤΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ZombieTone Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 Thanx boys! :D Τι θα προτεινατε για καμπινα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 Thanx boys! :D Τι θα προτεινατε για καμπινα; ΜΕΓΕΙΕΣ!!! :) http://www.haarguitars.nl/test/Index2.htm πηγαινε πανω δεξια στα specials και 2 x 12 cabs.οι τιμες που βλεπεις σθνηθως ειναι με τα μεταφορικα.αντε να ειναι 40€ παραπανω το πολυ!σε 4 μερες την εχεις σπιτι σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ZombieTone Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2006 http://www.haarguitars.nl/test/Index2.htm πηγαινε πανω δεξια στα specials και 2 x 12 cabs.οι τιμες που βλεπεις σθνηθως ειναι με τα μεταφορικα.αντε να ειναι 40¤ παραπανω το πολυ!σε 4 μερες την εχεις σπιτι σου. Καλη φαση... Μοναχα να υπηρχε και με επιλογη grille cloth... Τους εχω στειλει mail και περιμενω απαντηση... Καλα ειναι 289 ευρω για αδεια καμπινα; Και οταν λες σε 4 μερες σπιτι μου εννοεις αποστολη με courier; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2006 Καλούτσικα τα 300 ευρώ για after market λύση. Καλοφάγωτος ο ενισχυτής...! :D Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ZombieTone Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2006 Καλοφάγωτος ο ενισχυτής...! :D :wink: :lol: Εχω μια κλιση προς τη closed back... Τι λετε; Open ή closed; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση