Μαύρη Γάτα Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2011 Οτι και να πούμε για τον Django Reinhardt θα είναι λίγο! Ενα βίντεο απο το Django Reinhardt NYC Festival 2004 με τον κορυφαίο Dorado Schmitt Φτιάχνω και εγώ cafe Kopi Luwak! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μαύρη Γάτα Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2011 Τον λατρεύετε όλοι ε; Φτιάχνω και εγώ cafe Kopi Luwak! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2011 Τον λατρεύετε όλοι ε; Και βέβαια τον λατρεύουμε, και μάλιστα υπάρχει στο Noiz και κοινό αλλά και παίκτες αυτού του είδους. 8) Δεν υπάρχει πάντως διαταγή να απαντάμε σε κάθε thread. :D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μαύρη Γάτα Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2011 Οι τρεις τίγρεις και τα τρία τιγράκια έφτασαν στη δεύτερη σελίδα πριν κλειδωθεί το νήμα από τον μπλε. και απόρησα ;D Φτιάχνω και εγώ cafe Kopi Luwak! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση