Freebee Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2011 Αγαπητοί φίλοι παρατήρησα ότι μερικές φορές το spring reverb του ενισχυτή (Blues Junior) δεν λειτουργεί αμέσως μετά την έναρξη λειτουργίας του. Η θεραπεία (όπως παρατήρησα) είναι ένα μικρό "τράνταγμα" του ενισχυτή. Τότε μόνο δείχνει σαν να "ξεκολάει". Υπάρχει κάποια θεραπεία? Μήπως μπορώ να κάνω κάτι μέσα στο tank? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. If it's worth doing, it's worth overdoing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Freebee Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2011 Κανείς ορέ? If it's worth doing, it's worth overdoing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ntroulis Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2011 το δικο μου φιλε μου δεν δουλεβε καθολου, διαφορετικου ενισχυτη, το εβγαλα το πηγα σε ενα τεχνικο και ολα οκ ;), καποιο καλωδιο ειχε θεμα απο οτι μου ειπε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2011 Γεια σου, τσέκαρε αν θες τα RCA καλωδιάκια πίσω από το τανκ στον πάτο του ενισχυτή πριν τον ενεργοποιήσεις, αν δεις κάτι να κουνιέται απλά πίεσέ το να 'κλειδώσει' αν δεν δεις κάτι τέτοιο ίσως κάποιος τεχνικος να σε βοηθησει καλύτερα.. ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lorda01 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2011 Πολύ πιθανόν να είναι πρόβληματική κόλληση, όχι απαραίτητα στο reverb tank, αλλά στο κύκλωμα του reverb στο pcb. Θα σου πρότεινα αν δεν είναι αυτό που σου είπε ο Argytar, σταμάτα να τον χτυπάς(...) και πήγαινε σε τεχνικό. http://www.youtube.com/user/georgek1512 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση