Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2011 Μηπως ξέρεις και κάποιο πρόγραμμα για την διαχείριση των trigger?Γιά το TMC-6 όχι δεν έχω. Ότι κάνεις το κάνεις από το πάνελ του ίδιου του TMC-6. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2011 προφανως εννοεις vst instruments εγω χρησιμοποιουσα Superior 2.0 Toontrack με το The Metal Foundry SDX www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisvek Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2011 προφανως εννοεις vst instruments εγω χρησιμοποιουσα Superior 2.0 Toontrack με το The Metal Foundry SDX Ναι...VST,αλλά υπήρχε και ένα πρόγραμμα που λειτουργούσε σαν ¨εξομοιωτής ψηφιακής κονσόλας"...Και μπορούσες να κάνεις επεξεργάσια(attack,κλπ),και να προσθέσεις περισσότερα εφε...Το χρησιμοποιούσε ένας φίλος αλλά δεν έχω επικοινωνία πλέον μαζί του.όπως και να χει αν το βρώ θα σας το μεταφέρω γιατί πραγματικά "ΦΥΣΑΕΙ"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2011 κατι σαν eq πρεπει να λες. το superior 2.0 είναι υπερπλήρες σε επεξεργασια ηχου τυμπανων. αν και δε χρειαστηκε ποτε να "πειραξω" κατι www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisvek Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 κατι σαν eq πρεπει να λες. το superior 2.0 είναι υπερπλήρες σε επεξεργασια ηχου τυμπανων. αν και δε χρειαστηκε ποτε να "πειραξω" κατι Axα...Θα είναι το πρώτο που θα τσεκάρω :)...Ευχαριστώ Πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση