RayDTutto Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2011 Άρα βάζουν μάλλον μάπα Gotoh στις RG. Την κιθάρα την έχω περίπου τέσσερα χρόνια και το πρόβλημα ξεκίνησε από νωρίς στη σολ και τη σι. Σιγά σιγά ανέπτυξαν το ίδιο πρόβλημα όλα τα κλειδιά. Παλιά δεν μου φαινόταν επειδή κούρδιζα και κλειωνα. Τώρα, επειδή μπλοκάρισα το τρεμολο (άλλο πρόβλημα εκεί) έβγαλα και τα locks και μου φάνηκε περισσότερο. Αντικαταστάθηκαν τελικά από ένα set Planet Waves και όλα καλά. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2011 Αντικαταστάθηκαν τελικά από ένα set Planet Waves και όλα καλά. ετσι ρε.......planet waves - τα boutique των φτωχων ;D ;D θα σου ητο δυσκολο να ανεβασεις αν εχεις 1 φωτο απο τα κλειδια ? τα gotoh ? think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση