blue Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 Δεν θυμαμαι αν το εχουμε συζητήσει παλιότερα (αν εχει γινει να το μεταφέρει καποιος moderator ;D) , αλλα θυμήθηκα οτι έχω καιρό να δω ένα ωραίο video clip, κατι που θα κάτσω να δω μέχρι τέλους κι ας μη με νοιάζει το μουσικο κομμάτι. Εδώ ποστάρουμε τέτοια. Κι όταν λέω τέτοια εννοώ σαν αυτό κι όχι σαν το πούσι των rammstein ;D : Radiohead - Paranoid Android - YouTube ( ισως θελει επιβεβαιωση οτι εισαι 18+... ::) ) ΥΓ. δεν αντέχω άλλο να βλέπω video clips πεθαμένα στο κλισέ, (μάλλον) λόγω χαμηλού μπάτζετ. Mη συγκεκριμένο πχ : σε παλιό σπιτι, μια -συνηθως ξυπολητη- γκομενα με ενα (ασπρο ή κοκκινο) φορεμα τριγυρναει χωρις ιδιαιτερο λογο, παει λιγο και αραζει μπροστα απο καποιο μελος που κοπανιεται αδικα με το οργανο του (που δεν ειναι συνδεδεμενο με καλωδιο) ή κοπανιέται ενώ εκείνη την ώρα κυριαρχεί στην ενορχήστρωση ΑΛΛΟ οργανο, υπαρχει καποια μη λεκτικη επικοινωνια (εκεινοι δειχνουν να καταλαβαινουν κατι καίριο), παιζουν καποιες ματιές (γεμάτες νόημα) και στο τέλος έρχεται η λύτρωση όπου δεν γίνεται τίποτα ή ο frontman κοιτάζει την κάμερα jenerwmenos (ή με νόημα) ;D ;D https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 Ωραίο θέμα αξιότιμε μπλου. Δυστυχώς οι μέρες που έβλεπα τα καινούρια βίντεο κλιπς κομματιών από το MTV έχουν παρέλθει και είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλά τα οποία δεν μπορώ να θυμηθώ. Ανέσυρα όμως το παρακάτω που μου αρέσει πολύ και σαν κομμάτι. R.E.M. - Everybody Hurts (Video) - YouTube Θα βάλω όμως κι ένα καρακατακλισαρισμένο μόνο και μόνο διότι ο πρωταγωνιστής του είναι η πιο κουλ φιγούρα όλων των εποχών. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 Κι όταν λέω τέτοια εννοώ σαν αυτό κι όχι σαν το πούσι των rammstein Παίζουν μικρούτσικο οι rammstein; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 Coldplay - The Scientist - YouTube Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leatherwolf Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 Καλημέρες. Το καλό video κατά την γνώμη μου δεν είναι ανάγκη να έχει και το πιο ψαγμένο σενάριο. Μπορεί το ενδιαφέρων να είναι στα πλάνα, το φωτισμό, την πώρωση που βγάζει η μπάντα που παίζει και το πόσο σε πείθει. Αυτά είναι μερικά από τα video που έχω δει τον τελευταίο καιρό και μου έκαναν εντύπωση. Είναι από διάφορα είδη οπότε μην εστιάσετε αναγκαστικά στην μουσική, αν και θεωρώ όλες αυτές της μπάντες εξίσου αξιόλογες. Ελπίζω να τα απολαύσετε. BTW είναι όλα Ελληνικά. Τα πλάνα είναι από ταινία που έχει κάνει ο ίδιος που σκηνοθέτησε και το video. Αυτό είναι μόνο το trailer από το video που θα βγει σε λίγο καιρό αλλά μπορείτε να πάρετε μία ιδέα. Το έχει κάνει ο ίδιος. Το παλικάρι που έχει γράψει την μουσική, ηχογράφησε το κομμάτι μόνος του και το video είναι επίσης δική του δημιουργία. Υπερ-κομμάτι από υπερ-μπάντα της Θεσσαλονίκης. facebook.com/potergeist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 + 1 σχεδον σε ολα τα βιντεο των Radiohead. EIΔΙΚΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ!! και σε αυτο Radiohead - Karma Police - YouTube Σε αυτο το βιντεο...που βρισκεται και στο Μουσειο Μοντερνας τεχνης στην Νεα Υορκη σε ολα τα βιντεο που εκανε ο Fincher {Fight Club - seven - The Game} για την Madonna... Ειδικα αυτο.. Madonna - Bad Girl [Official Music Video] αλλα και αυτο που για μενα ειναι το καλυτερο live video EVER..παλι απο τον Fincher Kαλημερα σας Mικρη διορθωση..εκανα λαθος σχετικα με το βιντεο της Bjork. Αυτο βρισκεται σε μονιμη προβολη στο μουσειο μοντερνας τεχνης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oselifer Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 σε ενα thread σχετικα με ωραια video clips..δεν θα μπορουσαν να λειπουν τα clips των Tool.. Tool - Stinkfist [Official Video] Tool - Sober [Official Video] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SlenderSmash Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 ΥΓ. δεν αντέχω άλλο να βλέπω video clips πεθαμένα στο κλισέ, (μάλλον) λόγω χαμηλού μπάτζετ. Δεν είναι θέμα χαμηλού μπάτζετ. Είναι ζήτημα αισθητικής. Αν ήμουν μέταλ συγκρότημα και μου λέγανε για βίντεο κλιπ: Στηθείτε πάνω σε κάτι βράχια και αρχίζετε να παίζετε το κομμάτι σας δείχνοντας πόσο σκληροί είστε, την ώρα που θα σας κάνω πλάνα που ορίζουν την φράση "σκηνοθετικό καραγκιοζιλίκι". Εγώ προσωπικά θα απαντούσα: "ΟΧΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ VIDEOCLIP, ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOUTUBE" Και τώρα που με μια μεσαίας κατηγορίας DSLR μπορείς να γυρίσεις εύκολα βίντεο κλιπ, έχει γεμίσει ο τόπος τέτοια. Για μένα ο καλύτερος σκηνοθέτης video clip ever είναι ο Michel Gondry (έχει σκηνοθετήσει και ένα επεισόδιο Flight of the Conchords ;)). Δεν έχει βγάλει ούτε ένα βίντεο κλιπ το οποίο να μην είναι αηδιαστικά πρωτότυπο: (είναι άπειρα, θα επανέλθω με άλλο) TheGrooveChronicles - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scott_pilgrim Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 Γενικα και ειδικα εδω, οι στιχοι του μπορουν ανετα να ειναι και το σεναριο ενος clip Παροτι ουτε εδω δεν ειναι πιστο στους στιχους , μεγαλο συν η αισθητικη, η φωτογραφια και το φυσικο ''κατι δεν παει καλα με εμενα'' βλεμμα του cave We are here to make you think about death and get sad and stuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση