dvat Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 ρισκάρω, αλλά δεν μπορώ να μην πω ότι το σόλο μου έφερε για Yameth.... ::) ::) Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 ...ωραίο! Ο ήχος των πλήκτρων ειδικά! ..και το σόλο το κιθαριστικό.. καλή μας μέρα.@Περικλής...ναι..εγώ παίζω. ...8μιση πήγε..... :o MΕΓΑΛΕ Κωστα καλα το καταλαβα; Ο Νεστορας ειναι λιγο ντροπαλος τωρα τελευταια. Το hammond ειναι παραπολυ ''αληθινο ''...σκιζει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 Λοιπόν νομίζω ότι το έχω... Σόλο πρέπει να παίζει ο Μάραθον... έχει κάτι το αισθησιακό και μόνο ο Μαραθώνιος είναι τόσο... αισθαντικός. Το βρήκα κ. πρόεδρε; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 Λοιπόν νομίζω ότι το έχω... Σόλο πρέπει να παίζει ο Μάραθον... έχει κάτι το αισθησιακό και μόνο ο Μαραθώνιος είναι τόσο... αισθαντικός. Το βρήκα κ. πρόεδρε; Το άλλο το ξέρεις. ;D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 Είχα την τύχη να ακούσω και άλλα tracks αυτής της Unknown band. Όλα 1 και 1!!!!! Πολύ mood και smooth-ιλα!!! Το recording , όλο live (δίνει τέσσερα, πατάμε το rec......), ούτε αυτή την κιθάρα θα την ξαναγράψω, ούτε να ξαναπώ το δεύτερο κουπλέ....ούτε mumbo jumbo....Όσοι από εμάς ασχολούνται με το recording ....ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι αυτό ;) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 Κάποιος γουστάρει Jose Feliciano ;D Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 έλα πείτε ποιοι είναι να δώσουμε τα ανάλογα συγχαρητήρια ... εξαιρετικό σε όλα του www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 Πάλι ο κακός θα μαι; :( Χίλια σόρρυ αλλά με την καμμία. Μου θύμισε κάτι jazzoδηθενιές cover της Half Note με την Cassandra Wilson και τους συναφείς. Όχι φωτιά δεν μου άναψε, ούτε καν το φως του λαμπατέρ. Having said that, τα keyboards σκίζουν, πάρα πολύ καλή φωνή και το γκρουπ πατάει μια χαρά. Ωραίο σύνολο. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
December Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 and the drummer is.....? :)?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 πραγματικά, πείτε τα όλααα ..... θέλω να μάθω τον δολοφόνο επιτέλους.... ;D ;D ;D Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση