freerock1974 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 Ειδικά μπασίστες που παίζουν τα ολίγιστα, αλλά και ντράμμερς με μίνιμαλ σετ αλλά και χτυπήματα H χαρα του κιθαριστα... :P Αμα σου λενε κιολας ''Παιξε κι αλλο σολο,βασταμε εμεις απο πισω...'',ακομα καλυτερα! :D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 H χαρα του κιθαριστα... :P Αμα σου λενε κιολας ''Παιξε κι αλλο σολο,βασταμε εμεις απο πισω...'',ακομα καλυτερα! :D Ναι ε; Βαστάτε τούρκοι τ' άλογα να σολάρουν οι κιθαρωδοί... ;D ;D ;D Τι τραβάμε και εμείς οι... αφανείς ήρωες ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 Ναι ε; Βαστάτε τούρκοι τ' άλογα να σολάρουν οι κιθαρωδοί... ;D ;D ;D Τι τραβάμε και εμείς οι... αφανείς ήρωες ;D ;D ;D Nεστορος παροντος,πασα αρχη παυσατω.. Αμα παιζαμε μαζι αγορι μου θα εκανες 5 λεπτα σολο μπασο κι αλλα 3 ο δραμερ,με 10 κομματια καναμε τριωρο λαιβ... ;D (με 3 προβες.. :P) ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 Αμα παιζαμε μαζι αγορι μου θα εκανες 5 λεπτα σολο μπασο κι αλλα 3 ο δραμερ,με 10 κομματια καναμε τριωρο λαιβ... ;D (με 3 προβες.. :P) ;D Ναι ε; Βαστάτε τούρκοι τ' άλογα να σολάρουν οι κιθαρωδοί... ;D ;D ;D Τι τραβάμε και εμείς οι... αφανείς ήρωες ;D ;D ;D Φίλοι μου δεν είστε, δεν περίμενα κάτι καλύτερο. :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 με 10 κομματια καναμε τριωρο λαιβ... ;D (με 3 προβες.. :P) ;D Σωστός! Μια ώρα το πρόγραμμα, και θα το παίζατε τρεις φορές. Τρεις πρόβες κάθε βράδι. Αλλά και οι τρεις live! ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μαύρη Γάτα Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2011 Καλοοοο. Αν κρίνω από το τέμπο είστε γεροντοπαλίκαρα όλοι - η το μεγαλύτερο ποσοστό. Ωραία τα πλήκτρα και το σολακι της κιθάρας. Η φωνή μου άρεσε εκτός απο κάποια σημεία που δεν το είχε ενώ νόμιζε ότι το είχε. Μην ξεχνάμε οτι είναι ερασιτεχνικό βέβαια και ο σκοπός του μαζέματος ήταν να περάσετε καλά. ε πέρασα και εγώ καλά. μπραβο Φτιάχνω και εγώ cafe Kopi Luwak! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2011 Να δείξω όμως και τι εννοούσα για όσους δεν κατάλαβαν.... :) Το ωραίο βέβαια είναι οτι και κάποιος άλλος απο το lineup συμμετείχε το ίδιο βράδυ στον ίδιο διαγωνισμό. ;) 1:32 WTF? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση