Προς το περιεχόμενο

Unknown band -Light my fire.

Nestoras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 66
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

ΥΓ1: Roscoe Beck είναι το αγαπημένο μου 5χορδο Fender  ;)  

Δεν ξερω το μπασο αλλα τον Ροσκο τον εχω λατρεψει απ αυτον το δισκο...

Δειγμα

(Σορρυ Νεστορα για το ΕΝΤΕΛΩΣ οφ τοπικ)

Καλα..για τον αλλονα τον Ρομπεν των δασων.. ;D αστο καλυτερα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Poser-Jazz. ;D

ΚaposeroJazz®

Σύνθετο του κάπως (σχεδόν/δήθεν), Apos, Poser, έρως και Jazz.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Μήπως δύο απο αυτούς είχαν συνθέσει στο παρελθόν ένα τραγούδι με τον ίδιο τίτλο?

(ίδιο αν αφαιρέσεις τις 2 πρώτες λέξεις....)

Να δείξω όμως και τι εννοούσα για όσους δεν κατάλαβαν.... :)

Το ωραίο βέβαια είναι οτι και κάποιος άλλος απο το lineup συμμετείχε το ίδιο βράδυ στον ίδιο διαγωνισμό.  ;)

• Moderator

Να δείξω όμως και τι εννοούσα για όσους δεν κατάλαβαν.... :)

Το ωραίο βέβαια είναι οτι και κάποιος άλλος απο το lineup συμμετείχε το ίδιο βράδυ στον ίδιο διαγωνισμό.  ;)

Α πα πα πα πα πα... τους παλιό «ποζερόjazzιστες»  ;D ;D ;D ;D

ή «jazzοποσεράδες»;  ;D

all this has happened before and will happen again

• Administrator

Ε... καλά... ρόμπα γίναμε! Οι ηχογραφήσεις γίνανε το χειμώνα και δεν περίμενα

να ανεβούν εδώ... :-[

Η μπάντα είναι εξαιρετική γιατί παίζουν βράχοι όπως ο Γιώργος Γκαρτζόπουλος (4 wheel drive) τύμπανα και ο Μπεκεν... ε... Terry RoscoeBeck5, μπασάρα, ο οποίος στα σόλο με ξεσκίζει ανα πάσα στιγμή.

Ο "νεαρός" Korgiοus ξεπέρασε κάθε προσδοκία με αποτέλεσμα "τούμπανο".

Για τον κύριο Νέστορα, τα σχόλια είναι περιττά. Από μόνο του το τρέμολο στην εισαγωγή αξίζει όλα τα λεφτά. Ασε δε που αξίζει και 5 κάρμα  που κρατήθηκε και δεν έπαιξε σόλο να με ισοπεδώσει! ;D

Ο δε τραγουδιάρης είναι ο Senexus a.k.a. Γιώργος Φραντζεσκάκης (που τα βρίσκεις ρε Longshadow...) που αν και σκουριασμένος λόγω πολυετούς αποχής από τα... μικρόφωνα, απέδωσε το τεμάχιο ωραία. Τον έχω ακούσει σε καλύτερες εποχές, όπως σίγουρα το ίδιο θα μπορεί να πει και για μένα.

Οπως είπε και ο Terry RoscoeBeck5 κι εγώ κι ο Nestoras παίζαμε με Stratocaster σε 2 Boogie DC-5 και στο σόλο πάτησα την ταπεινή Boss ME-20 σε ένα preset που έφτιαξα χρησιμοποιώντας το εσωτερικό Blues driver.

Να σχολιάσω τις δύο διαφορετικές σχολές ακομπανιαρίσματος του Νέστορα και του υπογράφοντα ακούγοντας το κομμάτι. Στου Νέστορα το παίξιμο γεμίζει ο τόπος σαν pad κομπρασαριμένο και μπορείς να ακουμπήσεις απάνω του (η χαρά του αδιάβαστου συμπαίκτη). Eνώ εγώ προσπαθώ να αφήνω χώρο, λες και ακούω πολλά να συμβαίνουν γύρω μου. Κάτι που μας έκανε να μην πατάμε ο ένας στον άλλο. Ισως η ροκ και η σόουλ προσέγγιση.

Live and let Live.

Ωραιος ηχος στην κιθαρα...εξαιρετικος......και ωραιο παιξιμο...αρμοζει πολυ.Και ωραιες πλατες απο τον ΚΩΣΤΑ με ωραιο ηχο. ;)

RUN FOREST....RUN!!!!

Ασε δε που αξίζει και 5 κάρμα...  

Nestoras

Ο Τζέντλεμαν

Συναλλαγές: (12)

Star

Συνδεδεμένος

Φύλο:

Nαι, αλλά 1 βλέπω ακόμα ???

InfluenSir!

• Moderator

ι ο Μπεκεν... ε... Terry RoscoeBeck5, μπασάρα, ο οποίος στα σόλο με ξεσκίζει ανα πάσα στιγμή.

Θείο... θείο...  ;D ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά κόψε λίγο γιατί μας διαβάζει και κόσμος που δεν ξέρει και θα φαντάζεται τον... Stanley Clarke  ;D

Εξάλλου, μακάρι κάποια στιγμή να μπορώ να παίξω με την μουσικότητα σου (σλουρπ... σλουρπ  ;D ;D ;D).

ΥΓ:Ε, αφού σου άρεσε αυτό, ο Νέστορας έχει κάνα δύο ακόμα στο συρτάρι του προς... ανάρτηση  ;D ;D ;D Βέβαια θα μπορούσαν να μην πάνε public... αν εντελώς συμπτωματικά... λέμε τώρα... ανέβαινε εκείνο το... Κάρμα του  ;D ;D ;D 

all this has happened before and will happen again

Αυτά είναι τα ωραία. Ο ένας κολακεύει τον άλλο, ο δε άλλος το αρνείται και κολακεύει τον έναν κι έναν άλλο κ.ο.κ.  ;D

Κρίμα έχω να πω που δεν υφίσταται πλέον αυτή η σύνθεση να μας πει κι άλλα.

Ενωμοτάρχης

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου