SpyrosCh Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστώ άπαντες για ακόμα μια φορά :) Σπύρο το κομμάτι καλό αλλά σίγουρα πολύ διαφορετικό απ ό,τι άλλο μας έχεις ποστάρει εδώ. Εγώ έχω κάποιες παρατηρήσεις γύρω απ το beat και αυτές επειδή με παραπέμπει σε πιο "ηλεκτρονικές" καταστάσεις και όχι σε φυσικό ροκ ντράμερ. Μίλτο αυτό είναι το point εδώ ;) Πολύ ωραίο, μα πολύ ωραίο λέμε. Εφιαλτικό ενώ δίνει την εντύπωση ότι υπάρχει κάποια ιστορία πριν και μετά. Concept είναι η καινούρια δουλειά σου; Ναι συνονόματε! Υπάρχει μια ιστορία ενός τύπου ο οποίος αν και ξεκινά με τις καλύτερες των προθέσεων αδυνατεί να ανταπεξέλθει (όντας προϊόν των καιρών μας) στον διαρκή βομβαρδισμό πληροφοριών, ερεθισμάτων και συναναστροφών με αποτέλεσμα να διασπάται ψυχολογικά μεταξύ αυτού και ενός επηρμένου-καταστροφικού alter ego. Πρωτότυπο, i know :P Ευχαριστώ και πάλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 Γνωρίζοντας λίγο παραπάνω τα κομμάτια, έχω να πω πως αυτό το μικρό κομμάτακι, είναι τρελό τίζερ. Δεν λέω περισσότερα γιατί είναι άδικο. Γουέλ νταν, για ακόμα μια φορά, συνεχίζεις να μας εκπλήσεις. Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostri Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 Κατ' αρχάς, συμφωνώ με την διαπίστωση ότι είσαι απ' τους καλύτερους μουσικούς του φόρουμ. Επίσης, νομίζω πως τα τελευταία κομμάτια που μας έχεις παρουσιάσει είναι καλύτερα απ' τα πρώτα σου. Πολύ ενδιαφέροντες ήχοι, μελωδίες και έντονο προσωπικό στοιχείο. Το μόνο που θα μπορούσα να προσάψω στο κομμάτι είναι ένας βαθμός μονοτονίας(εκτός αν προτίθεσαι να βάλεις στίχους). Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 Σ αρέσουν πολύ οι PoS :) Μου άρεσε πολύ το θέμα. Αναμένω την ολοκληρωμένη δουλειά :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 Σ αρέσουν πολύ οι PoS :) Μου άρεσε πολύ το θέμα. Αναμένω την ολοκληρωμένη δουλειά :) Bρε καλλώστο το κορίτσι. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 Καλλώστην! Kostri σ'ευχαριστώ για το σχόλιό σου, όχι δεν είναι να μπουν στίχοι (έχει τα περάσματα των φωνητικών που λειτουργούν αντ'αυτών kateme). Ίσως να είναι τελείως out of context γιαυτό να σου (σας) φαίνεται μονότονο. :) Thanx και πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2011 Γεια σου Σπύρο. Άργησα λίγο αλλά τελικά κατάφερα να το ακούσω. Τι να πω... Ου-άουυυυ (επιφώνημα που συνδυάζει θαυμασμό και πόνο) !!! Όσο πάνε οι δουλειές σου γίνονται και πιο εσωτερικές. Ένα από τα -πολλά- ατού σου είναι η ευχέρεια που έχεις να κινείσαι ανάμεσα στα μουσικά ύφη που σου αρέσουν, αλλά με το τελικό αποτέλεσμα να είναι πάντοτε δικό σου και πρωτότυπο. Εδώ αυτό το μπιτίζον μου άρεσε γιατί δεν είχε καμιά από τις γνωστές κλισεδιές του είδους, και ιδίως μου άρεσαν οι αλλαγές τόνου, πολύ ατμοσφαιρικοσκοτεινές. Το κομμάτι κατ' εμέ στέκει και άνευ τους στίχοι! Πολύ καλό, περιμένω εναγωνίως το επόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2011 !! wow, thanks sfaku! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση