SpyrosCh Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 Ένα κομμάτι το οποίο ουσιαστικά δουλεύει ως σύνδεση/προϊδεασμός μεταξύ των υπολοίπων του καινούριου πονήματος...Και με αυτό εννοώ ότι σαν κομμάτι περιέχει ιδέες και μέρη φωνητικών γραμμών τα οποία επαναλαμβάνονται και αναπτύσσονται εκτενέστερα-"αργότερα" στη διάρκεια της ιστορίας. Γενικά ισχύει ότι και στα προηγούμενα θέματα (μη έτοιμο 100%, παίξτε το δυνατά καθότι γυμνό από compressors κλπ κλπ). Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας! Entry_Wound.zip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gianniss Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 Απ'οτι φαινεται θα ειναι πολυ ενδιαφερον το καινουριο πονημα. Παρα πολυ ωραιο το κεντρικο θεμα, και ωραια και η ''πειραματικη'' προσεγγιση. Η ενορχηστρωση επισης. Καποιοι ηχοι δεν μου ταιριαξαν παρα πολυ, οπως και τα φωνητικα. Σα να δινουν πιο ''dance mood'' σε ενα κομματι που θα το εκλαμβανα πιο ''κουλτουριαρικο'' και πειραματικο. Λιγο μονοτονο και το beat μετα απο ενα σημειο. Τοση ωρα ομως μιλαω λες και εγω αποφασιζω πως θα γινει το κομματι ;D Τα συγχαρητηρια μου, ειναι εμπνευσμενο, συγχρονο και κατι που θα προσεχα σιγουρα. Καλη συνεχεια :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 πολυ ωραία πράματα ! Εγω και κουλτούρα είδα και πείραμα. ;D Αλλά το σημαντικότερο είναι οτι ό,τι ανεβάζεις μου αρέσει περισσότερο από το προηγούμενο. Ανυπομονώ για το επόμενο και για το "ολόκληρο". https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 Πολύ ωραίο, μα πολύ ωραίο λέμε. Εφιαλτικό ενώ δίνει την εντύπωση ότι υπάρχει κάποια ιστορία πριν και μετά. Concept είναι η καινούρια δουλειά σου; Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 "Καινούριο", "πόνημα"... Άντε, τελείωνε. ;D ;D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 Mικρέ, κάθε καινούργια προσπάθειά σου έχει τόσο ενδιαφέρον που σ' έχει αναβιβάσει στο top 3 των μουσικών εδώ μέσα (για μένα). Εύγε, το καινούργιο κομμάτι σου είναι καταπληκτικό. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 Στοιχειωμένο! Κρίνοντας και από τα άλλα που έχεις ανεβάσει, είσαι πολυυυυυυυυυυύ μπροστά συνθετικά και ενορχηστρωτικά. :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 Για να πω την αλήθεια ο Νέστορας μου κίνησε την περιέργεια να το ακούσω... Ενδιαφέρουσα ατμόσφαιρα, φοβική, σκοτεινή, με μια υποψία αγωνίας να πλανάται στον αέρα... Έχει κάτι από την κατάσταση των ημερών μας... Χάος που υποβόσκει, οργή και σκοτάδι... Για κάποια αιτία μου θύμισε κάτι από τους παλιούς καλούς Stereo Nova Keep on... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 Αλλά το σημαντικότερο είναι οτι ό,τι ανεβάζεις μου αρέσει περισσότερο από το προηγούμενο. Ανυπομονώ για το επόμενο και για το "ολόκληρο". Aυτο ακριβως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 Σπύρο το κομμάτι καλό αλλά σίγουρα πολύ διαφορετικό απ ό,τι άλλο μας έχεις ποστάρει εδώ. Εγώ έχω κάποιες παρατηρήσεις γύρω απ το beat και αυτές επειδή με παραπέμπει σε πιο "ηλεκτρονικές" καταστάσεις και όχι σε φυσικό ροκ ντράμερ. 1. το συγκεκριμένο beat που έχεις χρησιμοποιήσει θυμίζει περισσότερο back beat. Θέλει κάτι για να βγούν τα ισχυρά μερη πιο μπροστά. Πχ. δοκίμασε με ένα δευτερό ταμπούρο διαφορετικής χροιάς να τονίσεις ή δώσε λίγο παραπάνω όγκο στην πρώτη μπότα κάθε μέτρου 2. και βάλε κάποιο break να σπάσει η τόση μονοτονία. με ρησπέκτ και γιο! φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση