TbTr Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2011 Μια πολύ ωραία βραδιά χθες με ένα υπέροχο τρίο! Απολάυστε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 Πολυ καλο , τον αδερφο του θεοδωρου που παιζει κιθαρα-μου διαφευγει το ονομα του-τον ειχα πρωτακουσει προ δεκαπενταετιας και ειχα μεινει...πολυ καλος απο τοτε...κι αν το ξεραμε θαμασταν και μεις εκει. Εκτος θεματος : με DSLR το τραβηξες; Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TbTr Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 O Θοδωρής Καπιλίδης είναι ο κιθαρίστας και ο ντράμμερ ο Νίκος Καπιλίδης. Δεν το έχω τραβήξει εγώ το video, ελπίζω αυτός που τράβαγε να ανεβάσει και τα υπόλοιπα κομμάτια. Αναφορικά ο Θοδωρής Καπιλίδης ζει μόνιμα στην Ζυρίχη όπου διδάσκει jazz στην σχολή καλών τεχνών. Περισσότερα εδώ http://www.theo-kapilidis.com/blog/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση