Προς το περιεχόμενο

Pray Before I Die

Jazzjoker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν, ανεβάζω ένα πρότζεκτ που δουλεύω εδώ και μερικές μέρες. Είναι ένα ταπεινό tribute σε έναν μουσικό μου ήρωα ο οποίος μου έχει ασκήσει μεγάλη επιρροή, όχι μόνο μουσικά. Μιλάω για τον John Cambell. Το ύφος του κομματιού είναι ευθέως επηρεασμένο από τη μουσική του Campbell.

Ελπίζω να σας αρέσει.

JJ

Υ.Γ. Ακούγεται δυνατά  ;)

Pray_Before_I_Die.mp3

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Moderator

Σπύρο... τι είναι τούτο;

Σαν soundtrack- κάτι ανάμεσα από ParisTexas, ή ταινίας του Tarrantino ή του Lynch- road movie κατάσταση που ξεσπά στο τέλος...

Ατμοσφαιρικό και γκαζάτο...

Thumbs up από εμένα...  

all this has happened before and will happen again

Πάρα πολύ καλό.

Σπύρο ήθελα και παλιότερα να εκφράσω το θαυμασμό μου για το μουσικό σου επίπεδο, κρίνοντας από τις ηχογραφήσεις που ανεβάζεις. Να σημειώσω ότι δεν έχουμε ίδια ακούσματα αλλά οι δουλειές που ανεβάζεις έχουν πολύ ενδιαφέρον και ξεπερνούν τα "κουτάκια" των προσπωικών γούστων του καθενός.

Πολύ καλή σύνθεση και ενδιαφέροντα φωνητικά. Εύγε!

Ρε τι μου θυμισες... ;D

Φοβερος ο Campbell και εξαιρετικα τα (λιγοστα) αλμπουμς του.

Κριμα που "εφυγε" τοσο νεος, τουλαχιστον τα αλμπουμς του (κυριως τα "One Believer" και "Howlin Mercy") συνεχιζουν και επηρεαζουν μουσικους.

Το κομματι σου ειναι πραγματικα καλο, το παιξιμο, ο ηχος και η φωνη "μυριζουν" Campbell :)

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Άψογο! Μου άρεσε απίστευτα πολύ.Από τα καλύτερα που έχω ακούσει εδώ μέσα.Τα σέβη μου που επέλεξες να κάνεις tribute στον συγκεκριμένο ;)

it's all about balance...

Παιδιά χαίρομαι πολύ που σας άρεσε. Η ατμόσφαιρα είναι σαφώς επηρεασμένη και από το γενικότερο κλίμα των τελευταίων ημερών.

Σπύρο... τι είναι τούτο;

Σαν soundtrack- κάτι ανάμεσα από ParisTexas, ή ταινίας του Tarrantino ή του Lynch- road movie κατάσταση που ξεσπά στο τέλος...

Ατμοσφαιρικό και γκαζάτο...

Thumbs up από εμένα... 

Terry, είσαι μέσα. Κάπως έτσι μου ακούγεται κι εμένα.

Πάρα πολύ καλό.

Σπύρο ήθελα και παλιότερα να εκφράσω το θαυμασμό μου για το μουσικό σου επίπεδο, κρίνοντας από τις ηχογραφήσεις που ανεβάζεις. Να σημειώσω ότι δεν έχουμε ίδια ακούσματα αλλά οι δουλειές που ανεβάζεις έχουν πολύ ενδιαφέρον και ξεπερνούν τα "κουτάκια" των προσπωικών γούστων του καθενός.

Πολύ καλή σύνθεση και ενδιαφέροντα φωνητικά. Εύγε!

Άγγελε σε ευχαριστώ πολύ. Το ότι ξεπερνάω το φράγμα του μουσικού σου γούστου ενίοτε είναι πολύ ενθαρρυντικό και με τιμά.

Ρε τι μου θυμισες... ;D

Φοβερος ο Campbell και εξαιρετικα τα (λιγοστα) αλμπουμς του.

Κριμα που "εφυγε" τοσο νεος, τουλαχιστον τα αλμπουμς του (κυριως τα "One Believer" και "Howlin Mercy") συνεχιζουν και επηρεαζουν μουσικους.

Το κομματι σου ειναι πραγματικα καλο, το παιξιμο, ο ηχος και η φωνη "μυριζουν" Campbell :)

Έφυγε υπερβολικά νωρίς φίλε Waterfall. Ας θυμόμαστε λοιπόν τη μουσική του, όπως μπορούμε. Σε ευχαριστώ πολύ.

Άψογο! Μου άρεσε απίστευτα πολύ.Από τα καλύτερα που έχω ακούσει εδώ μέσα.Τα σέβη μου που επέλεξες να κάνεις tribute στον συγκεκριμένο ;)

Αγαπητέ πολυτάλαντε Vasmar, δεν ήξερα ότι σου αρέσει ο Campbell. Άλλη μια απόδειξη ότι είσαι ένας ξεχωριστός νέος μουσικός  :).

Ενωμοτάρχης

Ποτε δεν ημουν μεγαλος fan του Cambell(εκτος ισως απο το a Man & His Blues μαλλον και λογω Earl).Hταν ομως σιγουρα ιδιαιτερος μουσικος.

Αυτο ομως ειναι εξαιρετικο tribute και πραγματικα εχει αυτο που ειπε ο Waterfall.Mυριζει

παντου John Cambell και μυριζει τοσο ωραια που σκεφτομαι να αρχισω να τον ξανακουω.

Το πιο ολοκληρωμενο σου πιστευω και με τη φωνη οπως πρεπει ;).

Επισης μ αρεσε η ζεστη lo fi παλιακη ηχογραφηση και με το πρεπον βαθος για το κομματι.

Σπυρακλα ευγε!Εδωσες ρεστα.

Ποτε δεν ημουν μεγαλος fan του Cambell(εκτος ισως απο το a Man & His Blues μαλλον και λογω Earl).Hταν ομως σιγουρα ιδιαιτερος μουσικος.

Αυτο ομως ειναι εξαιρετικο tribute και πραγματικα εχει αυτο που ειπε ο Waterfall.Mυριζει

παντου John Cambell και μυριζει τοσο ωραια που σκεφτομαι να αρχισω να τον ξανακουω.

Το πιο ολοκληρωμενο σου πιστευω και με τη φωνη οπως πρεπει ;).

Επισης μ αρεσε η ζεστη lo fi παλιακη ηχογραφηση και με το πρεπον βαθος για το κομματι.

Σπυρακλα ευγε!Εδωσες ρεστα.

Να 'σαι καλά Γιώργο. Και να τον ξαναπιάσεις τον Campbell οπωσδήποτε!

Ενωμοτάρχης

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου